Kde Sudo error on system startup

Forum rules
Before you post please read how to get help

Kde Sudo error on system startup

Postby selukwe on Thu Aug 02, 2012 9:13 am

I'm getting an error message box on my LinuxMint 13KDE system on startup reading "No command argument supplied! ... Kde Sudo will now exit." The box then needs to be always closed manually.

I am not aware of having set anything to cause this. How should I remove this error and prevent it from reappearing on each startup? I do not remember whether I had it since clean install of LM13KDE or whether it appeared after some uninstallation of some program that I have made. Any ideas how to fix this?
selukwe
Level 1
Level 1
 
Posts: 41
Joined: Sun Jul 22, 2012 9:02 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Kde Sudo error on system startup

Postby J_C on Thu Aug 02, 2012 9:22 am

selukwe wrote:....I am not aware of having set anything to cause this. How should I remove this error and prevent it from reappearing on each startup? I do not remember whether I had it since clean install of LM13KDE or whether it appeared after some uninstallation of some program that I have made. Any ideas how to fix this?


I get that too with a clean 'root only' install (home partition untouched, not formatted), and this was before I had done any tweaking or further software installation.
OS: Linux Mint 13 KDE4.10 64 bit
Laptop: Acer 6930g, Intel Core2 Duo 2.0GHz, 3GB DDR2, NVIDIA GeForce 9300M GS
Docked: Asus xonar u7 DAC, NAD 3020e Amp, Celestion DL4-II Speakers
Portrait thanks to slide23.blogspot.co.uk
User avatar
J_C
Level 1
Level 1
 
Posts: 29
Joined: Wed Aug 01, 2012 7:21 am
Location: England


Re: Kde Sudo error on system startup

Postby selukwe on Thu Aug 02, 2012 9:43 am


How simple, and it works perfectly! It doesn't tell me what had been causing this, though, but I don't care about that too much, the good thing being that now it works smoothly and the error is gone. After restarting I again enabled "Restore previous session" and I'm fully back in business...

Many thanks!:-)
selukwe
Level 1
Level 1
 
Posts: 41
Joined: Sun Jul 22, 2012 9:02 am

Re: Kde Sudo error on system startup

Postby zerozero on Thu Aug 02, 2012 9:56 am

Image

[ bliss of ignorance ]
zerozero
Level 16
Level 16
 
Posts: 6521
Joined: Tue Jul 07, 2009 2:29 pm

Re: Kde Sudo error on system startup

Postby zerozero on Thu Aug 02, 2012 12:32 pm

selukwe,
i'm deleting your other topic, please don't double-post
from the forum rules:
[7] Do Not Cross-Post

Do not create identical threads across multiple forum sections. Cross-posting creates unnecessary work for community users by separating potential answers and solutions - do not do it.
Image

[ bliss of ignorance ]
zerozero
Level 16
Level 16
 
Posts: 6521
Joined: Tue Jul 07, 2009 2:29 pm

Re: Kde Sudo error on system startup

Postby eon-mint on Thu Jun 18, 2015 10:52 pm

Well, the fix worked for me, same thing happened to my KDE mint 17.1, and I know what I did:

As a complete noob on MInt and idiot :roll:

I was trying to find a tool for CAPSLOCK and NUMLOCK on screen and i found it on software manager . Called gkrellm-leds

Installed it, and since it didn't work, it even installed a gkrellim thing that works as a system CPU, Memory and other crap viewer (thing that I never asked for) even after a reboot,
unistalled that thing, and surprise! after the next reboot
that "KDEsudo argument" was there staring at me...stopping normal boot until pressed the OK...

search for a solution et viola!!! here I am. FIXED now.
eon-mint
Level 1
Level 1
 
Posts: 11
Joined: Tue Jun 02, 2015 1:54 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to KDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests