Linux Mint KDE

Forums for the KDE Edition
Forum rules
Before you post please read this

Linux Mint KDE

Postby metalf8801 on Sun May 04, 2008 6:18 pm

Linux Mint KDE freezes about half the time at the splash screen. It doesn't even start to load.

If anyone has any idea of what I can do to keep this from happening that would be great.
Thanks
Dan
metalf8801
Level 1
Level 1
 
Posts: 20
Joined: Sun Mar 30, 2008 6:36 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Linux Mint KDE

Postby Fred on Sun May 04, 2008 6:40 pm

metalf8801,

This sounds suspiciously like a bad cd. Did you burn it s-l-o-w, 4X no faster than 8X, and in a RAW mode? RAW modes are usually listed as SAO, TAO or DAO. Did you check the MD5 sum of the burned iso cd against the one posted on the Mint download site?

Fred
Insanity: Doing the same thing over and over and each time expecting a different result.

Democracy is 2 wolves and a lamb voting on the menu. Liberty is an armed lamb protesting the electoral outcome. A Republic negates the need for an armed protest.
User avatar
Fred
Level 10
Level 10
 
Posts: 3356
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:59 am
Location: NC USA

Re: Linux Mint KDE

Postby metalf8801 on Sun May 04, 2008 9:50 pm

I used K3b as slow as it would burn which was 16X and it verified the burn as good. Also I have installed it with 2 different CDs to check if that was the problem. I also use 2 different downloads this last time i used the miniKDE Edition and its giving me similar problems.
metalf8801
Level 1
Level 1
 
Posts: 20
Joined: Sun Mar 30, 2008 6:36 pm

Re: Linux Mint KDE

Postby Boo on Mon May 05, 2008 2:17 am

try adding to the kernel options
irqpoll
acpi=no

try one then both.
there are other posts about this kind of fix.

Boo
Image
Now where was i going? Oh yes, crazy!
User avatar
Boo
Level 8
Level 8
 
Posts: 2364
Joined: Mon Mar 26, 2007 7:48 am


Return to KDE

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests