KDE 3.5 64 bit possible ?

Forum rules
Before you post please read this

KDE 3.5 64 bit possible ?

Postby Harrs on Tue Dec 16, 2008 6:06 am

Hello is it possible to install the coming mint 6 amd64 version and then get a fully functional KDE 3 installed ?(with synaptic)
I still like KDE more than Gnome..
And i still cant work with KDE 4..Some software is still refusing the work.. or displaying crazy squares for the letters..
And this plasma thing is crashing all five minutes..
User avatar
Harrs
Level 1
Level 1
 
Posts: 16
Joined: Fri Jan 18, 2008 9:49 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: KDE 3.5 64 bit possible ?

Postby Husse on Thu Dec 18, 2008 8:52 am

I think that KDE 3 is not in the repos for Intrepid (which is where we find them) so I don't think so
And I agree that KDE4 is still no good, that's why our KDE CE takes a while to appear
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to KDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests