[KDE 3.5.x Daryna] - Error sound on WM startup - log?

Forums for the KDE Edition
Forum rules
Before you post please read this

[KDE 3.5.x Daryna] - Error sound on WM startup - log?

Postby rec9140 on Mon Apr 06, 2009 7:34 pm

On booting up once I log in and KDE starts up, the icons start to display and when it gets to the "Loading desktop" icon I get an error sound. KDE boots up and every thing works fine.

I've looked in /var/log/*.log files and not seeing anything out of the ordinary

Any one have a specific file in /var/log I should look at?

Thanks!
Julep....mixing.....KDE Done right, and minty.
http://www.juleplinux.com

Its been a great 3 year run! Thanks for the fish.. but time for new waters....
User avatar
rec9140
Level 5
Level 5
 
Posts: 634
Joined: Wed Mar 12, 2008 4:58 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: [KDE 3.5.x Daryna] - Error sound on WM startup - log?

Postby Boo on Mon Apr 06, 2009 9:09 pm

it could be an error sound or the login sound being cut off for some reason.
I have had the login sound being cut off, dont know why though.

Boo
Image
Now where was i going? Oh yes, crazy!
User avatar
Boo
Level 8
Level 8
 
Posts: 2364
Joined: Mon Mar 26, 2007 7:48 am

Re: [KDE 3.5.x Daryna] - Error sound on WM startup - log?

Postby rec9140 on Mon Apr 06, 2009 10:02 pm

Boo wrote:it could be an error sound or the login sound being cut off for some reason.
I have had the login sound being cut off, dont know why though.



Login sound plays completely, no problem.

Definitely the error sound.
Julep....mixing.....KDE Done right, and minty.
http://www.juleplinux.com

Its been a great 3 year run! Thanks for the fish.. but time for new waters....
User avatar
rec9140
Level 5
Level 5
 
Posts: 634
Joined: Wed Mar 12, 2008 4:58 pm


Return to KDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests