[solved] LM13 XFCE final won’t boot

Forum rules
Before you post please read how to get help

[solved] LM13 XFCE final won’t boot

Postby aelfinn on Sat Jul 21, 2012 6:52 am

Hey guys,

small problem with the final version of LM13 XFCE: I can’t get it to boot. From a DVD, I get a “grub error 15”; from a USB drive, I get a kernel panic error, whether I try to boot into the live session or try to check the integrity of the boot medium. Checksums of the iso are correct, downloaded from heanet server.

Is anybody else seeing this?
Last edited by aelfinn on Mon Jul 23, 2012 6:59 am, edited 1 time in total.
LM15 C64
Acer Aspire 1810TZ
aelfinn
Level 3
Level 3
 
Posts: 188
Joined: Thu Dec 11, 2008 2:11 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: LM13 XFCE final won’t boot

Postby tdockery97 on Sat Jul 21, 2012 7:12 pm

I am unable to confirm it. I downloaded the Xfce final this morning and burned to USB stick using unetbootin. Booted correctly and installed to my HDD fine.
Image

HP Pavilion 17 Notebook, 8GB DDR3, 2.5GHZ A10-APU, Radeon HD 8650G
User avatar
tdockery97
Level 13
Level 13
 
Posts: 4917
Joined: Sun Jan 10, 2010 8:54 am
Location: Salem, Oregon

Re: LM13 XFCE final won’t boot

Postby aelfinn on Sat Jul 21, 2012 7:33 pm

It did indeed work with Unetbootin. Previous attempt was with Startup Disk Creator.
LM15 C64
Acer Aspire 1810TZ
aelfinn
Level 3
Level 3
 
Posts: 188
Joined: Thu Dec 11, 2008 2:11 pm


Return to XFCE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest