Προβολή Ελεύθερου Λογισμικού -Linux

Greek Forum

Προβολή Ελεύθερου Λογισμικού -Linux

Postby minios67 on Mon Aug 31, 2009 4:55 am

Αγαπητοί φίλοι.
Θέλω να συζητήσω δύο τρόπους (από τους πολλούς που ενδεχομένως θα σκεφτούν άλλοι) με τους οποίους θα μπορούσε να προωθηθεί και να προβληθεί το Ελεύθερο Λογισμικό και ειδικότερα το Linux. Οι σκέψεις μου είναι απλές και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να σκεφτεί κανείς τρόπους σαν αυτούς που θα εκθέσω.
Ένα από τα πράγματα που χρειάζεται για να γνωρίσει ο κόσμος ένα “προϊόν” είναι να έχει έρθει σε επαφή με το-τα λογότυπο-πά του και να μπορεί να τα αναγνωρίσει. Το ότι το Ελεύθερο Λογισμικό και το Linux αποτελούν προϊόντα εθελοντισμού δεν μας απαγορεύει να σκεφτούμε εμπορικά.
Είναι ανάγκη τα περιοδικά, οι ειδικές εκδόσεις κ.λ.π. που ασχολούνται με το Linux ή και γενικότερα με τους υπολογιστές και την τεχνολογία να συμπεριλάβουν αυτοκόλλητα και μπλουζάκια με Λογότυπα και έξυπνες ατάκες. Ας τους το ζητήσουμε μαζικά.
Οι εταιρίες που παράγουν τσάντες και λοιπό σχολικό-γραφικό υλικό θα ήθελαν ευχαρίστως τζάμπα λογότυπα, ας τους το προτείνουμε.
Στον κόσμο γίνονται διάφορα φεστιβάλ με αερόστατα και διαγωνισμοί με ιστιοφόρα, οι περισσότεροι έχουν χορηγούς, υπάρχουν και αυτοί που απλός κάνουν το κέφι τους, αν μπορούσαμε να τους πείσουμε για την ηθική και την χρησιμότητα του Ελεύθερου Λογισμικού και του Linux πιθανών να βλέπαμε στον ουρανό ή σε κάποιο πανί κάποιον Tux, άλλωστε η Goodyear χρωστάει πολλά για την αναγνωρισιμότητά της στο αερόστατο. Φιλότιμοι υπάρχουν λίγοι, αλλά υπάρχουν. Ας δοκιμάσουμε τη δύναμη της πειθούς μας και το πόσο καταφερτζήδες μπορούμε να γίνουμε.
minios67
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Fri Jun 12, 2009 10:21 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Προβολή Ελεύθερου Λογισμικού -Linux

Postby npap on Thu Sep 10, 2009 7:07 am

Πολύ καλή ιδέα minios67
Cheers,
npap
Image

Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle.
Plato
User avatar
npap
Level 6
Level 6
 
Posts: 1398
Joined: Wed Nov 22, 2006 3:52 pm
Location: The Twilight Zone


Return to Ελληνικά (Greek)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest