Σε αυτό το thread μπορείτε να ρωτάτε για βοήθεια αν είσαστε νέοι στο Mint και στο Linux γενικότερα και δεν έχετε βγάλει άκρη στο υπόλοιπο φόρουμ..
Ρωτήστε άφοβα, άλλωστε δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...

giorgosT wrote:Geia se olous sas!Exw to ekshs provlhma: otan exw kamera anoixth sto Yahoo messenger kai milaw me Skype kai taytoxrona thelhsw na anoiksw kai kapoio browser h na valw na dw video ,alla ola mazi na "trexoyn" arxizei o CPU na deixnei pws termatizei kai stadiaka anevainei h thermokrasia.---ta kleinw ola kai to CPU synexizei na doyleuei full power (etsi deixnei) kai na na mhn epistrefei sta 1000MHz poy synithws doyleyei otan einai se IDLE katastash -kai enw synexizw na vlepw ton synomilhth moy kai na ton akoyw ,ekeinos xanei fwnh kai merikes fores kai eikona apo emena. ----oso kai na perimenw den allazei kati an den kanw restart. Exei kapoia-os analogh empeiria h akomh kalytera na dwsei mia idea se ti mpopei na ofeiletai?

giorgosT wrote:Καλημερα! Βρηκα τελικα τι εκανε το CPU να ανεβαζει θερμοκρασια .Το default voltage της μητρικης αντι να ειναι 1.40 οπως θα επρεπε ,ειναι 1.45-1.48 ,και δεν εχει ρυθμισεις για αυτο στο BIOS της,ωστε να μπορω να το μειωσω.Αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το crystalcpuid για να το φερω στα ""ισια του".
Ερωτηση-:Πως μπορω να κανω το ιδιο ,σε Linux περιβαλλον?
Προσπαθησα μεσω του Wine να λειτουργησω το ιδιο software ,αλλα δεν τα καταφερα

twin wrote:Γειά σας! Καλώς σας βρήκα!
Το Linux Mint το καλόβλεπα από τη Celena, αλλά πρόσφατα αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά, αφού έβαλα Daryna στο νέο Laptop της αδερφής μου.
Χάρηκα πάρα πολύ που σας βρήκα εδώ! Επιθυμώ να βοηθήσω. Έχει μείνει κάτι από μετάφραση π.χ. στο οποίο μπορώ να συνεισφέρω?

twin wrote:Οκ, και βέβαια θα φέρω κόσμο εδώ...από καιρό έψαχνα (είχα κάνει και μερικές απόπειρες πέρσυ να φτιάξω κάτι) μια διανομή που να φέρνει το Ubuntu πιο κοντά στον αρχάριο χρήστη και κυρίως να μην απαιτεί καλή σύνδεση στο ιντερνετ για να καλυφθούν ανάγκες όπως mp3 playback κλπ.
Το Linux Mint είναι ότι καλύτερο έχω δει, οπότε του κάνω φοβερή διαφήμιση από δω και μπρος!
Αγαπητή Marlene, όταν λες συντονισμό συζητήσεων εννοείς "moderatorιλίκι"? Θα ήταν τιμή μου!
Άν και εγώ έχω "βαριά" σχολή, είμαι καθημερινά online οπότε δε θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα,
ειδικά αν με κατατοπίσετε λίγο περισσότερο στα "καθήκοντα" μου αν πρόκειται για moderator γιατί δεν έχω ξανακρατήσει τέτοιο πόστο!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest