npap wrote:Poly endiaferon to Blog sou Kwsta.
Sygxarhthria!
Elegxa mono to Aggliko. Tha to balo sta bookmarks.
Grafw Greeklish dioti molis exw egkatasthsei to Puppy Linux s'ayto edw to panarxaio laptop kai den exw balei akomh ta Ellhnika.
Mporw omos na diabazw Ellhnika.
By the way, I too was abroad in the past (USA).
Keep in touch my friend.
Cheers
Hello npap, you sound like a very cool dude, θα έχουμε πολλά να πούμε. Χρεισημοποιώ και εγώ το Puppy που και που, βασικά για πλάκα και μικρο επισκευές σε άλλα λειτουργικά. Μπορείς να βάλεις Ελληνικά, αλλά νομίζω θα χάσεις τα αγγικά. Αν θέλεις και τα δύο νομίζω πρέπει να αποθηκεύσεις πριν κλείσεις σε δύο διαφορετικά USB (ένα για τα Ελληνικά και ένα για τα Αγγλικά), με το ίδιο βασικό CD. Νομίζω ότι αυτό το μικρό πραγματάκι έχει απίθανες δυνατότητες και είναι απόλυτα φορητό, αρκεί το κομπιούτερ να μπορεί να ξεκινήσει από το CD και να έχει και τουλάχιστον ένα USB διαθέσιμο.
Εγώ βασικά μέχρι πρόσφατα ήμουν με το UBUNTU και θα έχω δοκιμάσει και εγκαταστήσει σχεδόν όλες τις εκδόσεις από 7.04 μέχρι το 11.04. Για να πάω πιο πέρα χρειάζομαι καλλίτερο κομπιούτερ.
Από γενική μου προέλευση, γεννήθηκα (1938) στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στα 23 μου πήγα στην Ελλάδα όπου έζησα μέχρι το 1967 και τότε ήρθα στην Καναδά όπου και κόλλησα. Εχω 4 παιδιά και δυο εγγόνες και νομίζω ότι ο Καναδάς αν δεν ήταν τα κρύα θα ήταν η καταπληκτικότερη χώρα στον κόσμο, ενδιαφέρουσα, σωστή (λειτουργεί), αλλά πάνω από όλα ανθρώπινη. Το Helcan.com είναι βασικά single user website, αλλά μπορείς να προσθέσεις και άλλους, μόνο που ή οι δυνατότητες είναι πολύ περιορισμένες ή αν τις βάλεις όλες κινδυνεύει να καταστραφεί η ιστοσελίδα. Το Helcan.com βασίζετε στο GetSimple Software και έχω και άλλες δύο με βάση το GetSimple (θα τις βρεις από το Helcan.com). Αν θες μπορώ να σου παραχωρήσω μόνιμα την
http://www.zk.ellada-mas.com/ η οποία έχει σχέση με το ΖΗΤΕΙΤΑΙ-ΚΟΜΜΑ, αλλά αυτή η ιστορία μου την έχει δώσει και μάλλον θα εγκαταλείψω και αυτήν και την αρχική στο:
http://www.zhteitai-komma.com/ Το προσωπικό μου εμέϊιλ είναι coslaz παπάκι γκιμέϊλ τελεια κομ
Τα λέμε λοιπόν
Κώστας