LM9 Fluxbox USB external drive mount error.

Forum rules
Before you post please read how to get help

LM9 Fluxbox USB external drive mount error.

Postby globetrotterdk on Sun Jan 16, 2011 7:54 am

I am experiencing a problem with a newly installed and updated LM9 Fluxbox on an Eee PC 700X. When I plug in an external USB drive, an error message pops-up stating that the drive is already mounted at root. I have searched the forum but it doesn't look like anyone else has experienced this. Does anyone have a solution?
Acer Aspire One 725.
Military justice is to justice what military music is to music. - Groucho Marx
globetrotterdk
Level 3
Level 3
 
Posts: 160
Joined: Tue Dec 16, 2008 12:19 pm
Location: Copenhagen

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: LM9 Fluxbox USB external drive mount error.

Postby seeley on Sun Jan 16, 2011 8:35 am

Hi!
Don't know if I can help; I first would compare /etc/fstab, /etc/mtab and the output of "mount".
seeley
seeley @ Linux multiboot
Mint 17 Cinnamon + MATE
Quickly get help
Wie schnelle Hilfe erhalten
User avatar
seeley
Level 7
Level 7
 
Posts: 1622
Joined: Sun Mar 07, 2010 7:20 am

Re: LM9 Fluxbox USB external drive mount error.

Postby globetrotterdk on Sun Jan 16, 2011 9:51 am

Thanks for the prompt reply. Weird. Put a USB pen drive in to use the "mount" command and it worked fine. I tried the external HD (500 GB) Iomega and now that works as well. I will post again if the problem returns.
Acer Aspire One 725.
Military justice is to justice what military music is to music. - Groucho Marx
globetrotterdk
Level 3
Level 3
 
Posts: 160
Joined: Tue Dec 16, 2008 12:19 pm
Location: Copenhagen


Return to Others

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest