Tint2 question - choosing windows to show in taskbar

Forum rules
Before you post please read how to get help

Tint2 question - choosing windows to show in taskbar

Postby mikhou on Wed Mar 16, 2011 12:30 am

I had mentioned this in another post, but I thought that I oughta make it its own thread. I have figured out how to autotab Thunar windows, but now I only want one instance of Thunar to show up in Tint2 because if I have multiple Thunar windows open in Tint2, it just gets cluttered. Is this even possible? Thanks.

mikhou
mikhou
Level 4
Level 4
 
Posts: 234
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:55 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Tint2 question - choosing windows to show in taskbar

Postby nunol on Wed Apr 20, 2011 1:47 pm

I don't see how to do that here: http://code.google.com/p/tint2/wiki/Configure
User avatar
nunol
Level 9
Level 9
 
Posts: 2664
Joined: Sun Mar 06, 2011 9:25 pm
Location: Portugal

Re: Tint2 question - choosing windows to show in taskbar

Postby mikhou on Thu Apr 21, 2011 3:47 am

Yeah, I've been on every conceivable tint2 website that I can find, and I don't see how to do it.

mikhou
mikhou
Level 4
Level 4
 
Posts: 234
Joined: Sat Sep 05, 2009 8:55 am


Return to Others

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests