I need some help!

Forums for the Fluxbox Edition
Forum rules
Before you post please read this

I need some help!

Postby molom on Thu Jan 24, 2008 8:38 am

It may seem a bit awkward for me asking for help, but it doesn't matter if I made 450 posts ;) . (I know I have maty that can help me out, but I don't want to disturb him from all he has as the moment).
The issue is that I've installed e17 on Linux Mint 4.0 and when I use it has none of the configuration apps in the menu and it doesn't connect to mt network when I boot it up, the only way for me to connect to the internet is to log on in a gnome session, log out and then log into e17. Is there a way to fix this?

Cheers,
molom
User avatar
molom
Level 4
Level 4
 
Posts: 390
Joined: Wed Nov 28, 2007 6:24 pm
Location: Australia

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: I need some help!

Postby Husse on Sat Jan 26, 2008 5:49 pm

First off I'll move this post to the proper forum
You mean that you have some but not all apps in the menu?
What happens if you select Regenerate Menu under Auto-generated Menu
For wifi I think you have to go through the steps in the wiki even if it may be tricky due to how different fluxbox is
http://www.linuxmint.com/wiki/index.php/MintWifi
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19714
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to Fluxbox

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests