connecting to qwest

Questions about cabled networking
Forum rules
Before you post please read this

connecting to qwest

Postby marty510 on Tue Apr 08, 2008 12:23 am

This has been a long nights battle to get connected to QWEST! I had to speak with a man in the Philipines....not so bad, but the accent was hard to get around. I had to remove all the line filters that were supposed to be hooked up, then I had to call back to the "Philipines" again. No problem speaking to tech people as long as I can understand them...and type with one hand, UPPER and lower case letters. Well, after I changed my PPP user name ending-to "@qwest.net", from ".com", then I had to retype my password woth BOTH hands, and then, finally getting connected! I'm back online! From Charter ISP to QWEST. You'll need to call a tech support person for this one! They have to set up a PPP username and PPP password or your not going to get connected.
New QWEST users, call tech support, 'cause you really can't get this one on your own. :oops:

marty
User avatar
marty510
Level 3
Level 3
 
Posts: 165
Joined: Tue Dec 04, 2007 6:26 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: connecting to qwest

Postby Husse on Wed Apr 09, 2008 4:37 pm

and type with one hand

This is why I since long use a speaker phone
Luckily my ISP is not giving any such problems
I think I'll move this to networking :)
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19714
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: connecting to qwest

Postby marty510 on Sat Apr 19, 2008 11:49 am

I solved the QWEST problem...went back to Charter 5mb cable, instead of Qwests 1.5mb DSL. Charter connects automatically, thank god.

marty
User avatar
marty510
Level 3
Level 3
 
Posts: 165
Joined: Tue Dec 04, 2007 6:26 pm


Return to Ethernet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest