Chromium

Czech Forum

Moderator: KOLEGA

Chromium

Postby volani.webnode.cz on Sat Nov 13, 2010 6:34 pm

V mintu 9 a tusim i 10 (gnome) je po instalaci anglictina, proc to, co s tim a jak tam dat cestinu? :]

EDIT 2
Řešení- nainstalovat balíček: Chromium-browser-l10n
(thx Eliwood) :)
Last edited by volani.webnode.cz on Tue Nov 23, 2010 9:32 pm, edited 1 time in total.
volani.webnode.cz
Level 3
Level 3
 
Posts: 187
Joined: Sat Nov 13, 2010 6:26 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Chromium

Postby volani.webnode.cz on Sat Nov 20, 2010 8:48 am

Chromimum je ve standardních repozitářích ve staré verzi 6, přitom stabilní je verze 7 "7.0.517.44 Stable (4. listopadu 2010)" a vývojová je už ve verzi 9.
Takže bych očekával poslední verze 7 nebo 8.
volani.webnode.cz
Level 3
Level 3
 
Posts: 187
Joined: Sat Nov 13, 2010 6:26 pm

Re: Chromium

Postby Eliwood on Tue Nov 23, 2010 8:35 am

Jenom maličké doplnění (pro případné ušetření pár vteřin) - balíček se jmenuje Chromium-browser-l10n
Eliwood
Level 1
Level 1
 
Posts: 6
Joined: Sun May 17, 2009 3:03 pm

Re: Chromium

Postby Furmi on Mon Oct 01, 2012 2:56 am

Zdravim.

Chtel bych se ohledne chromia zeptat taky na jednu vec, a to jak mam aktualizovat adobe flash plugin v chromiu.Pokud se dostanu na nejake ktere toto vyzaduji,napise mi to, mate starsi plugin chcete spusti pro tentokrat stary nebo aktualizovat, pokud dam aktualizovat, otevre se mi stranky adobe ale pro chromium zadna aktualizace,je k dispozici aktualizae pouze pro Firefox.
Co s tim?
Furmi
Level 1
Level 1
 
Posts: 9
Joined: Sun Sep 30, 2012 5:14 pm

Re: Chromium

Postby lubor on Mon Oct 01, 2012 4:11 am

Ahoj,

mozna jsi to uz zkousel ale stahni ten plugin pro firefox a nainstaluj ho. Chromium pouziva libflashplayer.so a firefox taky, takze si myslim, ze by to teoreticky mohlo fungovat....
lubor
Level 1
Level 1
 
Posts: 48
Joined: Fri Dec 23, 2011 8:51 am
Location: Czech Republic


Return to Čeština (Czech)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest