Moderator: lubor

lubor wrote:Jestli dobře koukám, tak já mám odezvu kolem 4 sekund.

majsterkoo wrote:Jasně, hlavním problémem s aktivitou byl ten, že se kromě Kolegy nikdo pořádně neozval...
...

ulo wrote:... Pokud se tedy kompetentními osobami odsouhlasí vzhled, tak se může začít makat na případném doladění šablony a na obsahu webu (jestli je málo lidí, tak můžu s obojím v rámci svých možností a schopností pomoct).

satapouch wrote:Na toto reagovat nebudu... podívej se naše stránky za měsíc a uvidíš 90. léta. Nikdo po tobě tvou doménu nechce... kontaktoval jsem tě snad kvůli tomu? Ty víš něco o naší sponzorské smlouvě... nevíš, tak si podobné výlevy též odpusť pls.

ulo wrote:Design se bude dál zlepšovat, páč to, co tam ted je, tak bylo narychlo, aby už konečně aspoň něco bylo s aktivním obsahem, co se týče Linux Mintu a ne jenom stěžování si, že stále nic není anebo opačná strana, že se všechno jen připravuje (už pěkně dlouho).
My jsme se rozhodli rovnou konat. I když se vám to nelíbí a máte pocit, že vám lezeme do zelí a už nejste ti jediní, tak každý má svůj názor. Já ho nikomu neberu, ale nám se zdála aktivita lidí kolem vaší domény (linux-mint.cz) žalostná, tak jsme rozjeli projekt, který jsme nastartovali a jede, jak jede. Mohli jste to spustit dřív vy, ale neudělali to. To je holt osud a tak už to chodí.
Nejsme dokonalí, ani naše stránky ne, ale máme snahu s tím něco dělat a sami se k nám přidávají další lidi, co chtějí s momentálním stavem ohledně české a teď již i slovenské komunity Linux Mintu něco dělat a ne jen povídat.
Co se týče sponzoringu, tak to řešit nemusíte a muže vám to být jedno. Samo, že bychom si mohli hosting platit, ale proč, když nám společnost u které hostujeme sama nabídla sponzoring a jsme tak všichni spokojení? Děláme to, stejně jako zřejmě vy, pouze ve svém volném čase a jako nadšenci. Nikdo z nás není za to placen, tak proč nevyužít vzájemné spolupráce.

rpet wrote:amaterum, kteri pouzivaji Google Translate k prekladu ofiko clanku z LM, nemam zajem davat nic.

rpet wrote:tohle je presne ten duvod, proc se spousta cechu nemuze prosadit nikde v zahranici: hadate se o picoviny. normalni clovek by delal projekt proto, aby byl kvalitni, dobrej, ctenej a navstevovanej.
vy se tu dohadujete o tom, kdo chtel bejt prvni, kdo byl prvni, kdo bude prvni, kdo ma vic clenu na foru, kdo ma lepsi Google translate, kdo ma rychlejsi ping, kdo...
...a nejak vam uniklo, ze to ma byt pro lidi, ne pro vas.
klasika: ceska malost. hlavne, at sousedovi ta koza chcipne.

majsterkoo wrote:Ještě se pro jistotu zeptám, abych nezjistil, že jsem někoho v tom houfu přehlídl nebo na něj zapomněl... Má někdo z toho fóra zájem o spolupráci na linux-mint.cz?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests