something wrong - rebooting

Questions about other topics - please check if your question fits better in another category before posting here
Forum rules
Before you post please read this

something wrong - rebooting

Postby friedtofu on Sat Mar 10, 2007 10:39 pm

anyways, i've been using Linux Mint for a while now...

there was no problem using it on a wired ethernet connection.

but now that i switched to wireless (USB) adapter (AIRLINK AWLL302) (supposed to be HIspeed 2.0, but i plug it into a usb 1.0 port...)
it erratically reboots (the DELL screen shows up, and i go back to the main menu...)

I DONT KNOW WHY!.... can anyone help me correct this problem?

(it could also be that i moved the computer into another room... but bleh, i think the main issue is with the wifi .... :( )

(also, the drive/module its using is... zd1211rw)
friedtofu
Level 2
Level 2
 
Posts: 50
Joined: Wed Nov 22, 2006 9:36 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Postby sharke on Sun Mar 11, 2007 1:06 am

How is it with the card disconnected
Regards
Sharke
sharke
Level 1
Level 1
 
Posts: 14
Joined: Sat Mar 10, 2007 9:32 am

Postby friedtofu on Sun Mar 11, 2007 1:54 am

hm.. havent really tried it yet... -.- (well.. i might tomorrow)

but it happens maybe once a day or so... somewhere there... (maybe once every two days... bleh)

(i'll check tomorrow... i need the internet :) )
friedtofu
Level 2
Level 2
 
Posts: 50
Joined: Wed Nov 22, 2006 9:36 pm


Return to Other topics

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests