[SOLVED] Unable to run a terminal

Questions about other topics - please check if your question fits better in another category before posting here
Forum rules
Before you post please read how to get help

[SOLVED] Unable to run a terminal

Postby Souleestyles on Thu May 03, 2007 12:45 pm

Hello there,

Here the issue i have currently, i would like to turn off my pc but when i click on log off => nothing happens. So i decide to turn off it with the command line but unable to run a terminal.

Anyone have a clue?
Last edited by Souleestyles on Sun May 06, 2007 11:55 am, edited 1 time in total.
User avatar
Souleestyles
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Fri Mar 16, 2007 2:55 pm
Location: France, Montgeron

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Unable to run a terminal

Postby scorp123 on Thu May 03, 2007 1:55 pm

Souleestyles wrote:So i decide to turn off it with the command line but unable to run a terminal.
Which means?? :?
User avatar
scorp123
Level 8
Level 8
 
Posts: 2287
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:19 pm
Location: Switzerland

Re: Unable to run a terminal

Postby telic on Thu May 03, 2007 2:07 pm

scorp123 wrote:
Souleestyles wrote:So i decide to turn off it with the command line but unable to run a terminal.
Which means?? :?


5... 4... 3... 2... 1...
Code: Select all
sudo shutdown --poweroff now

...0

------
telic
Level 3
Level 3
 
Posts: 188
Joined: Thu Mar 22, 2007 7:48 am

Postby Boo on Thu May 03, 2007 8:01 pm

if you can not open a terminal window try Ctl-alt-F1.

then run your shutdown command.
:)
Image
Now where was i going? Oh yes, crazy!
User avatar
Boo
Level 8
Level 8
 
Posts: 2364
Joined: Mon Mar 26, 2007 7:48 am

Postby Souleestyles on Sun May 06, 2007 11:51 am

scorp123 wrote:
Souleestyles wrote:So i decide to turn off it with the command line but unable to run a terminal.
Which means?? :?


Sorry, I would have had to specify my issue was related to unable to run a window terminal in graphical mode.


@Boo : thanks for your trick. Next time I will use it. I think this way would have been good to fix my problem.

However the day when I had my problem, as I couldn't wait your replies, I fixed my problem to reboot my workstation.


By the way thanx a lot for your help.
User avatar
Souleestyles
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Fri Mar 16, 2007 2:55 pm
Location: France, Montgeron


Return to Other topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests