Need command to open MintMenu from the terminal

Questions about other topics - please check if your question fits better in another category before posting here
Forum rules
Before you post please read this

Need command to open MintMenu from the terminal

Postby KrazyPenguin on Fri Jun 15, 2007 4:13 pm

Hi
I am looking for the command to open the MintMenu from the terminal.

I've searched these forums and google and no luck.

If anybody know how to do this, could you please post it.

Thanks.

:D
KrazyPenguin
Level 1
Level 1
 
Posts: 46
Joined: Thu Jun 14, 2007 9:59 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Postby lars on Fri Jun 15, 2007 4:39 pm

hi KrazyPinguin

You couldn't find a command to open mintMenu, because, as I said before, there isn't such a command.

The next version of mintMenu is a feature version so it's possible that it will include a feature to open mintMenu with a hotkey, but till than you have to wait or put your hands on the code.
lars
Level 2
Level 2
 
Posts: 52
Joined: Sat Mar 24, 2007 11:58 am

Postby KrazyPenguin on Fri Jun 15, 2007 5:30 pm

lars wrote:hi KrazyPinguin

You couldn't find a command to open mintMenu, because, as I said before, there isn't such a command.

The next version of mintMenu is a feature version so it's possible that it will include a feature to open mintMenu with a hotkey, but till than you have to wait or put your hands on the code.


Ok thanks. I didn't believe you before because you only had like 44 posts and no mod sign next to your name lol

Are you a mod or coder??

Sorry for the question, but I am new around here.

Can't wait for the feature :D

Thanks.
KrazyPenguin
Level 1
Level 1
 
Posts: 46
Joined: Thu Jun 14, 2007 9:59 pm

Postby lars on Fri Jun 15, 2007 6:02 pm

KrazyPenguin wrote:Ok thanks. I didn't believe you before because you only had like 44 posts and no mod sign next to your name lol

Are you a mod or coder??

Sorry for the question, but I am new around here.

Can't wait for the feature :D

Thanks.


Well... I'm currently the main developer of mintMenu :)

I just tested out some code and opening on pressing a hotkey works quite well in my development version.
Image
lars
Level 2
Level 2
 
Posts: 52
Joined: Sat Mar 24, 2007 11:58 am

Postby KrazyPenguin on Fri Jun 15, 2007 6:54 pm

lars wrote:
KrazyPenguin wrote:Ok thanks. I didn't believe you before because you only had like 44 posts and no mod sign next to your name lol

Are you a mod or coder??

Sorry for the question, but I am new around here.

Can't wait for the feature :D

Thanks.


Well... I'm currently the main developer of mintMenu :)

I just tested out some code and opening on pressing a hotkey works quite well in my development version.


YES !!!! :D
Keep up the good work !!!
Can't wait to use it.
;-)
KrazyPenguin
Level 1
Level 1
 
Posts: 46
Joined: Thu Jun 14, 2007 9:59 pm


Return to Other topics

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests