[SOLVED]Is there a way to install LMDE to...

Questions about Grub, the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help

[SOLVED]Is there a way to install LMDE to...

Postby tek_heretik on Wed Dec 07, 2011 3:29 am

a software Raid 0? I installed Debian testing 64-bit with the text install (graphical hangs, lol) using the partition editor, I created the 4 drive Raid 0 and installed to it, so it's doable, but would rather have LMDE. I guess my question really is, is the text Debian installer hiding in the LMDE live disk and is there a way to access it during boot?

Edit: Ah damn, posted this to the wrong location, mod(s), please move to LMDE, thanks. :)
Last edited by tek_heretik on Wed Dec 07, 2011 2:30 pm, edited 1 time in total.
Hardware junky=>AMD FX-8350, Gigabyte 990FXA-UD3, 2x120GB SATA (6Gbps) SSDs (Raid 0), 1TB storage HDD, 2x8GB Kingston HyperX Fury DDR3, Radeon R7 250, Thermaltake V3 Black AMD Edition case, 750W Tt Toughpower Gold, running ONLY 64-bit Linux. >B^)
User avatar
tek_heretik
Level 3
Level 3
 
Posts: 176
Joined: Sun Jul 25, 2010 4:39 pm
Location: Ontario, Canada

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby Oscar799 on Wed Dec 07, 2011 8:13 am

Moved here from the main forum
Image
"Don't fix it if it ain't broken,don't break it if you can't fix it" Husse
Registered Linux User #511789
User avatar
Oscar799
Level 18
Level 18
 
Posts: 8966
Joined: Tue Aug 11, 2009 9:21 am
Location: United Kingdom

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby tek_heretik on Wed Dec 07, 2011 9:07 am

Oscar799 wrote:Moved here from the main forum


Thank you.
Hardware junky=>AMD FX-8350, Gigabyte 990FXA-UD3, 2x120GB SATA (6Gbps) SSDs (Raid 0), 1TB storage HDD, 2x8GB Kingston HyperX Fury DDR3, Radeon R7 250, Thermaltake V3 Black AMD Edition case, 750W Tt Toughpower Gold, running ONLY 64-bit Linux. >B^)
User avatar
tek_heretik
Level 3
Level 3
 
Posts: 176
Joined: Sun Jul 25, 2010 4:39 pm
Location: Ontario, Canada

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby wayne128 on Wed Dec 07, 2011 9:53 am

I guess my question really is, is the text Debian installer hiding in the LMDE live disk and is there a way to access it during boot?


As far as I know, LMDE has only one installer, which is GUI based

I do not think it has Debian text installer.
wayne128
Level 10
Level 10
 
Posts: 3325
Joined: Tue Jul 13, 2010 12:15 am

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby dritzominous on Wed Dec 07, 2011 1:57 pm

User avatar
dritzominous
Level 3
Level 3
 
Posts: 160
Joined: Sat Nov 14, 2009 12:49 am

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby tek_heretik on Wed Dec 07, 2011 2:30 pm

Welp, it's (the installer) not capable of 'seeing' a newly created 4 drive Raid 0, using disk utility. I got Debian testing to run on the same type through the text install, oh, wait, I probably already said that, oops.
Hardware junky=>AMD FX-8350, Gigabyte 990FXA-UD3, 2x120GB SATA (6Gbps) SSDs (Raid 0), 1TB storage HDD, 2x8GB Kingston HyperX Fury DDR3, Radeon R7 250, Thermaltake V3 Black AMD Edition case, 750W Tt Toughpower Gold, running ONLY 64-bit Linux. >B^)
User avatar
tek_heretik
Level 3
Level 3
 
Posts: 176
Joined: Sun Jul 25, 2010 4:39 pm
Location: Ontario, Canada


Return to Installation & Boot

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests