Exile won't run

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Important information

Exile won't run

Postby off220 on Thu Sep 23, 2010 9:57 am

my favourite player isn't working
Code: Select all
off220@lmde / $ exaile
INFO    : Loading Exaile
INFO    : Loading settings...

(exaile.py:27901): GStreamer-CRITICAL **:
Trying to dispose object "sink", but it still has a parent "bin1".
You need to let the parent manage the object instead of unreffing the object directly.

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/lib/exaile/exaile.py", line 52, in <module>
  File "/usr/local/lib/exaile/exaile.py", line 49, in main
    exaile = main.Exaile()
  File "/usr/local/lib/exaile/xl/main.py", line 96, in __init__
  File "/usr/local/lib/exaile/xl/main.py", line 132, in __init
  File "/usr/local/lib/exaile/xl/main.py", line 260, in __show_splash
    import xlgui
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/__init__.py", line 52, in <module>
    from xlgui import cover
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/cover.py", line 51, in <module>
    from xlgui import (
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/guiutil.py", line 45, in <module>
    from xlgui import icons
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/icons.py", line 790, in <module>
    MANAGER = IconManager()
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/icons.py", line 448, in __init__
    xdg.get_data_path('images', 'emptystar.png'))
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/icons.py", line 426, in extended_pixbuf_new_from_file
    return ExtendedPixbuf(gtk.gdk.pixbuf_new_from_file(filename))
TypeError: pixbuf_new_from_file() argument 1 must be string, not None

Is there a way to fix it??
Happy LMDE user.
Level 1
Level 1
Posts: 40
Joined: Wed Sep 15, 2010 1:46 am

Linux Mint is funded by ads and donations.

Re: Exile won't run

Postby proxima_centauri on Thu Sep 23, 2010 10:25 am

It has been a reported problem for LMDE. I don't believe there is a fix yet. If you do a quick search for "exaile" in the LMDE subforum, you'll see a couple threads detailing the same issues.
User avatar
Level 11
Level 11
Posts: 3974
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: Exile won't run

Postby kei84 on Thu Sep 23, 2010 3:29 pm

Yes, several users reported problems with Exaile in LMDE.

For now, I'm using Banshee.
Level 3
Level 3
Posts: 184
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:54 pm
Location: Brazil

Re: Exile won't run

Postby asymmetros on Thu Sep 23, 2010 5:59 pm

Due to this bug, i replaced it with Guayadeque -surprisingly good.
Also Jajuk is a decent choice if you can deal with a power hungry application (java... :twisted: )
Sid Mint Xfce -32, Openbox, KDE, Enlightenment, Liquorix Kernel
HP Compaq Presario cq71, Intel Core 2 Duo T4400 @ 2.2 GHz, 3 GB DDR2 RAM, Nvidia Geforce G 103M
Level 4
Level 4
Posts: 310
Joined: Tue Jun 01, 2010 5:34 pm
Location: athens

Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests