Exile won't run

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Exile won't run

Postby off220 on Thu Sep 23, 2010 9:57 am

my favourite player isn't working
Code: Select all
off220@lmde / $ exaile
INFO    : Loading Exaile 0.3.2.0...
INFO    : Loading settings...

(exaile.py:27901): GStreamer-CRITICAL **:
Trying to dispose object "sink", but it still has a parent "bin1".
You need to let the parent manage the object instead of unreffing the object directly.

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/lib/exaile/exaile.py", line 52, in <module>
    main()
  File "/usr/local/lib/exaile/exaile.py", line 49, in main
    exaile = main.Exaile()
  File "/usr/local/lib/exaile/xl/main.py", line 96, in __init__
    self.__init()
  File "/usr/local/lib/exaile/xl/main.py", line 132, in __init
    self.__show_splash()
  File "/usr/local/lib/exaile/xl/main.py", line 260, in __show_splash
    import xlgui
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/__init__.py", line 52, in <module>
    from xlgui import cover
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/cover.py", line 51, in <module>
    from xlgui import (
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/guiutil.py", line 45, in <module>
    from xlgui import icons
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/icons.py", line 790, in <module>
    MANAGER = IconManager()
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/icons.py", line 448, in __init__
    xdg.get_data_path('images', 'emptystar.png'))
  File "/usr/local/lib/exaile/xlgui/icons.py", line 426, in extended_pixbuf_new_from_file
    return ExtendedPixbuf(gtk.gdk.pixbuf_new_from_file(filename))
TypeError: pixbuf_new_from_file() argument 1 must be string, not None

Is there a way to fix it??
Happy LMDE user.
off220
Level 1
Level 1
 
Posts: 43
Joined: Wed Sep 15, 2010 1:46 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Exile won't run

Postby proxima_centauri on Thu Sep 23, 2010 10:25 am

It has been a reported problem for LMDE. I don't believe there is a fix yet. If you do a quick search for "exaile" in the LMDE subforum, you'll see a couple threads detailing the same issues.
User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
 
Posts: 3968
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: Exile won't run

Postby kei84 on Thu Sep 23, 2010 3:29 pm

Yes, several users reported problems with Exaile in LMDE.

For now, I'm using Banshee.
kei84
Level 3
Level 3
 
Posts: 186
Joined: Tue Apr 14, 2009 8:54 pm
Location: Brazil

Re: Exile won't run

Postby asymmetros on Thu Sep 23, 2010 5:59 pm

Due to this bug, i replaced it with Guayadeque -surprisingly good.
Also Jajuk is a decent choice if you can deal with a power hungry application (java... :twisted: )
Sid Mint Xfce -32, Openbox, KDE, Enlightenment, Liquorix Kernel
HP Compaq Presario cq71, Intel Core 2 Duo T4400 @ 2.2 GHz, 3 GB DDR2 RAM, Nvidia Geforce G 103M
asymmetros
Level 4
Level 4
 
Posts: 310
Joined: Tue Jun 01, 2010 5:34 pm
Location: athens


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests