LMDE 64 working good

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

LMDE 64 working good

Postby lizzibet on Sat Dec 25, 2010 9:55 pm

I have one issue and it's with winff which I really do use a lot but there is always sinthgut which does do the job but just isn't my preference... so this is a small issue. i get the following error in a terminal (winff wouldn't start from the menu)




$ winff
Runtime error 203 at $00000000004A7C96
$00000000004A7C96
$0000000000491F01



wazzit mean?
lizzibet
Level 2
Level 2
 
Posts: 87
Joined: Mon Mar 08, 2010 7:50 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: LMDE 64 working good

Postby bitshifter on Fri Feb 04, 2011 4:33 pm

I'm having the same issue with WinFF. Anyone have any suggestions?

Thanks!
bitshifter
Level 1
Level 1
 
Posts: 20
Joined: Fri Mar 09, 2007 10:13 am

Re: LMDE 64 working good

Postby DrHu on Fri Feb 04, 2011 5:15 pm

See if you can fund anything on the winff support areas
http://code.google.com/p/winff/updates/list

Otherwise a runtime error only means that the application has attempted to reach a protected RAM (memory) address..
    Also make sure you do have the 32bit libraries installed, you can check via your package manager for ia32
http://www.debian-administration.org/articles/534
User avatar
DrHu
Level 17
Level 17
 
Posts: 7098
Joined: Wed Jun 17, 2009 8:20 pm


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests