google-chrome-stable on ldme and red flash videos

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

google-chrome-stable on ldme and red flash videos

Postby gotjazz on Fri Mar 04, 2011 9:10 am

Hey everyone - before i try to look for any reasons of my problem which might as well be hardware related i just wanted to ask (in case this is common): Am I the only one who's had the problem of all flash video (well youtube mostly can't remember if I watched others) being mostly red?

FIrefox doesn't have that problem....
Image
User avatar
gotjazz
Level 4
Level 4
 
Posts: 386
Joined: Fri May 28, 2010 11:38 am
Location: Vienna, Austria

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: google-chrome-stable on ldme and red flash videos

Postby zerozero on Fri Mar 04, 2011 9:13 am

the problem seems to be more or less general:

see webup8 for a how to solve that, hope that helps

http://www.webupd8.org/2011/03/fix-pink ... using.html
zerozero
Level 16
Level 16
 
Posts: 6474
Joined: Tue Jul 07, 2009 2:29 pm

Re: google-chrome-stable on ldme and red flash videos

Postby gotjazz on Fri Mar 04, 2011 9:25 am

ah sorry - didn't see the other thread either - i just reinstalled chrome and deleted all chrome config stuff from my home dir while it was uninstalled - seems to work now

edit: ah - but only once. okay, I'll take a look at that fix now :)
Image
User avatar
gotjazz
Level 4
Level 4
 
Posts: 386
Joined: Fri May 28, 2010 11:38 am
Location: Vienna, Austria


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests