Problems with Rabbitvcs installation

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Problems with Rabbitvcs installation

Postby michalb on Wed Dec 07, 2011 10:18 pm

Hello :)
I'm new to Linux (LMDE Xfce) and wanted to try out RabbitVCS, having used
TortoiseSVN on Windows.
link: http://wiki.rabbitvcs.org/wiki/install/debian

I followed the instructions:
Code: Select all
sudo apt-get install rabbitvcs-core rabbitvcs-nautilus rabbitvcs-thunar rabbitvcs-gedit rabbitvcs-cli

but I get the following error: Unable to locate package rabbitvcs-thunar

Then in / etc / apt / sources.list I added:
Code: Select all
deb http://ppa.launchpad.net/rabbitvcs/ppa/ubuntu precise main

After that Terminal detects errors when I wrote apt-get update.

I also tried to install through Synaptic but there was no rabbitvcs-thunar. I am not sure but I think that other needed packages are installed correctly - there was no errors.

When I installed it from the tarball, there was no errors but nothing hanged.
Rabbitvcs is not visible in the right-click-menu and Gedit :( I only noticed that Meld appeared in Menu.

Sorry for my english and mistakes that I made.
Thanks in advance for your help :)
michalb
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 07, 2011 9:27 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Problems with Rabbitvcs installation

Postby Aleksandar77 on Wed Jul 11, 2012 6:19 pm

It may be you missed the first step:

Code: Select all
sudo add-apt-repository ppa:rabbitvcs/ppa


Here is the ubuntu instructions:
http://wiki.rabbitvcs.org/wiki/install/ubuntu

Never used Debian or Xfce, I just guess is not much of a difference to install.
Quad core AMD Phenom(tm) II X4 965 3600MHz 64-bit, ATI Radeon HD 5700, 4GB memory, SSD KINGSTON SH100S3 120GB
Aleksandar77
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Mon May 23, 2011 12:27 pm
Location: Serbia

Re: Problems with Rabbitvcs installation

Postby proxima_centauri on Wed Jul 11, 2012 6:56 pm

Yes, there is a difference between Debian and Ubuntu. The above command "sudo apt-add repository" will not work in LMDE.

Can you post the errors you receive from "apt update" in terminal please. Insert it into a Code block
User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
 
Posts: 3969
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests