google Chrome prints gedit doesn't

Questions about hardware and drivers
Forum rules
Before you post please read how to get help

google Chrome prints gedit doesn't

Postby JohnML on Thu May 15, 2014 10:21 am

Hi,

i have LMDE installed ( iso downloaded and installed April 2014 ) and i have a strange issue:

chromium prints, but gedit or LibreOffice calc don't.
"cannot connect to printer"
german "Drucker nicht angeschlossen?"

Testpage ... ok!!

What tipps do you have?




my system:
System: Host: mint Kernel: 3.11-2-amd64 x86_64 (64 bit) Desktop: Cinnamon 2.0.14 Distro: LinuxMint 1 debian
Machine: System: Hewlett-Packard product: HP Compaq dx2400 Microtower PC serial: CZC9032XYC
Mobo: PEGATRON model: 2A73h version: 1.01 serial: MS1C8BR40500651
Bios: American Megatrends version: 5.35 date: 12/16/2008
CPU: Dual core Pentium CPU E5200 (-MCP-) cache: 2048 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 ssse3)
Clock Speeds: 1: 1200.00 MHz 2: 1200.00 MHz
Graphics: Card: Intel 82G33/G31 Express Integrated Graphics Controller
X.org: 1.14.3 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) tty size: 237x33 Advanced Data: N/A for root
Audio: Card: Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel Sound: ALSA ver: k3.11-2-amd64
Network: Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller driver: r8169
IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 00:22:64:bd:e6:c9
Drives: HDD Total Size: 160.0GB (36.3% used) 1: id: /dev/sda model: Hitachi_HDP72501 size: 160.0GB
Partition: ID: / size: 27G used: 5.6G (22%) fs: ext4
Sensors: System Temperatures: cpu: 39.0C mobo: N/A
Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info: Processes: 154 Uptime: 1:50 Memory: 1026.7/3955.3MB Client: Shell (bash) inxi: 1.9.14
JohnML
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Sat Mar 20, 2010 1:13 pm
Location: frankfurt, germany

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests