USB Mass Storgae Device **HELP**

Questions about hardware and drivers
Forum rules
Before you post please read this

USB Mass Storgae Device **HELP**

Postby Epinephrin3 on Sat Sep 18, 2010 9:27 am

Ive been trying to get my USB mass storage device to work in LMD but it seems to mount for a second then disappears. I checked dmesg, this is what i get:

[24761.604268] scsi 10:0:0:0: Direct-Access SAMSUNG GT-S5600 2.31 PQ: 0 ANSI: 2
[24761.604709] sd 10:0:0:0: Attached scsi generic sg4 type 0
[24761.614255] sd 10:0:0:0: [sdc] 3862528 512-byte logical blocks: (1.97 GB/1.84 GiB)
[24761.619253] sd 10:0:0:0: [sdc] Write Protect is off
[24761.619256] sd 10:0:0:0: [sdc] Mode Sense: 0b 00 00 08
[24761.619259] sd 10:0:0:0: [sdc] Assuming drive cache: write through
[24761.633249] sd 10:0:0:0: [sdc] Assuming drive cache: write through
[24761.633253] sdc: sdc1
[24761.667254] sd 10:0:0:0: [sdc] Assuming drive cache: write through
[24761.667258] sd 10:0:0:0: [sdc] Attached SCSI removable disk
[24763.649315] FAT: utf8 is not a recommended IO charset for FAT filesystems, filesystem will be case sensitive!
Epinephrin3
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Mon Sep 13, 2010 4:04 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: USB Mass Storgae Device **HELP**

Postby Epinephrin3 on Sun Sep 19, 2010 6:41 am

Anyone?? this is really doing my head in....
Epinephrin3
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Mon Sep 13, 2010 4:04 pm

Re: USB Mass Storgae Device **HELP**

Postby hhoyt on Mon Sep 20, 2010 6:02 pm

Not sure any chance the utf8 complaint is against your entry in
/etc/fstab for the device ?

Howie
hhoyt
Level 1
Level 1
 
Posts: 41
Joined: Wed May 06, 2009 9:23 am

Re: USB Mass Storgae Device **HELP**

Postby Epinephrin3 on Mon Sep 20, 2010 6:34 pm

hhoyt wrote:Not sure any chance the utf8 complaint is against your entry in
/etc/fstab for the device ?

Howie


All looks fine tbh. i think its something to do with root access. im having the same problem with my creative zen.... when i run banshee with sudo it mounts fine??
Epinephrin3
Level 1
Level 1
 
Posts: 12
Joined: Mon Sep 13, 2010 4:04 pm


Return to Hardware Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests