(Solved) Sound stopped in everything but the browser.

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

(Solved) Sound stopped in everything but the browser.

Postby lKingjr on Sat Dec 25, 2010 7:13 am

ugh, I had sound everywhere up until yesterday. Santa stole my audio!!! Now I only have audio in my broswer, Shoutcast, YouTube etc. VLC's audio stopped, Rhythmbox stopped, Songbird stopped, (actually Songbird can't even connect to Shoutcast anymore). I don't remember updating anything since yesterday.

any thoughts?

weird, all I did is reboot and audio is working again. I don't know whether to mark it as solved or not.
Last edited by lKingjr on Tue Dec 28, 2010 4:19 am, edited 1 time in total.
there are three groups of people in the world. those that can count, and those that can't.
iMac 3.4 GHz Intel Core i7 32GB NVIDIA GeForce GTX 680MX 2048 MB
User avatar
lKingjr
Level 5
Level 5
 
Posts: 804
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:09 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Sound stopped in everything but the browser.

Postby lKingjr on Sat Dec 25, 2010 7:24 am

lKingjr wrote:ugh, I had sound everywhere up until yesterday. Santa stole my audio!!! Now I only have audio in my broswer, Shoutcast, YouTube etc. VLC's audio stopped, Rhythmbox stopped, Songbird stopped, (actually Songbird can't even connect to Shoutcast anymore). I don't remember updating anything since yesterday.

any thoughts?

weird, all I did is reboot and audio is working again. I don't know whether to mark it as solved or not.


p.s. sorry Santa :(
there are three groups of people in the world. those that can count, and those that can't.
iMac 3.4 GHz Intel Core i7 32GB NVIDIA GeForce GTX 680MX 2048 MB
User avatar
lKingjr
Level 5
Level 5
 
Posts: 804
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:09 pm

Re: Sound stopped in everything but the browser.

Postby richyrich on Sat Dec 25, 2010 8:10 am

the ghost of windows past . . . happy holidays, richy
User avatar
richyrich
Level 13
Level 13
 
Posts: 4635
Joined: Mon May 04, 2009 8:31 pm

Re: Sound stopped in everything but the browser.

Postby willie42 on Sat Dec 25, 2010 8:13 am

Shame on Santa! It may have just been a fluke beings you did no updates
Comptia A+ Certified Technician
Comptia Network + Certified Technician
You can not have Success without Failures.
User avatar
willie42
Level 7
Level 7
 
Posts: 1977
Joined: Tue Jun 22, 2010 7:52 pm
Location: Oak Ridge, TN USA

Re: Sound stopped in everything but the browser.

Postby lKingjr on Sat Dec 25, 2010 8:17 am

richyrich wrote:the ghost of windows past . . . happy holidays, richy


ditto :mrgreen:
there are three groups of people in the world. those that can count, and those that can't.
iMac 3.4 GHz Intel Core i7 32GB NVIDIA GeForce GTX 680MX 2048 MB
User avatar
lKingjr
Level 5
Level 5
 
Posts: 804
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:09 pm

Re: Sound stopped in everything but the browser.

Postby richyrich on Sat Dec 25, 2010 8:28 am

User avatar
richyrich
Level 13
Level 13
 
Posts: 4635
Joined: Mon May 04, 2009 8:31 pm

Re: Sound stopped in everything but the browser.

Postby gotjazz on Sat Dec 25, 2010 12:18 pm

ever used this? viewtopic.php?f=141&t=58616
(assuming youu installed from the september iso - with the new one you shouldn't have to)
Image
User avatar
gotjazz
Level 4
Level 4
 
Posts: 386
Joined: Fri May 28, 2010 11:38 am
Location: Vienna, Austria

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Sound, Multimedia & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests