[Resolved] Mint XFCE LMDE No sound

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

[Resolved] Mint XFCE LMDE No sound

Postby Frezi~ on Sun May 01, 2011 12:31 am

Fed up, break my head since 3:00 am in Belgium to have sound on my Toshiba L670D
AMD Athlon™ II Dual-Core Processor P320 64bits
Fréquence horloge : 2.1 GHz
Cache niveau 2 : 1 Mo
Ram : 3072Mo / DD : 500Go
ATI Radeon™ HD 4250 Graphics
Linux Mint XFCE LMDE and nothing, no sound. It only recognizes my card HDMI. And not my card to the sound of loudspeakers and the output jack. Grrrrrrrrr I'll throw in the trash if it continues. A solution?
Sorry for my bad English, I'm French
Last edited by Frezi~ on Sun May 01, 2011 6:17 am, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Frezi~
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Mon Jul 27, 2009 12:06 pm
Location: Bruxelles - Belgique

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Mint XFCE LMDE No sound

Postby scottfree on Sun May 01, 2011 1:00 am

I just installed linux mint (I'm a newb) and I tried everything and found it was the output under sound preferences set under default I used the other option and bang sound appeared

Sent from my DROIDX using Tapatalk
scottfree
Level 2
Level 2
 
Posts: 65
Joined: Thu Mar 31, 2011 4:24 pm

Re: Mint XFCE LMDE No sound

Postby Frezi~ on Sun May 01, 2011 6:16 am

Yessss! I found, do not ask me what, I have sound! I just amazes me, amazes me, I installed Mint in creating parts, I managed what I can put a little too swap, as I began my 3072Mo ram and now its ! I'm number one :mrgreen:
Image
User avatar
Frezi~
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Mon Jul 27, 2009 12:06 pm
Location: Bruxelles - Belgique

Re: [Resolved] Mint XFCE LMDE No sound

Postby scottfree on Sun May 01, 2011 4:27 pm

Cool ! I don't understand what you did to get sound though

Sent from my DROIDX using Tapatalk
scottfree
Level 2
Level 2
 
Posts: 65
Joined: Thu Mar 31, 2011 4:24 pm

Re: [Resolved] Mint XFCE LMDE No sound

Postby Frezi~ on Sun May 01, 2011 5:49 pm

I was in the settings, and I gave permission to all to have access to the sound. Following this maneuver, I found my card and I have selected. The sound came. :)
Image
User avatar
Frezi~
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Mon Jul 27, 2009 12:06 pm
Location: Bruxelles - Belgique

Re: [Resolved] Mint XFCE LMDE No sound

Postby Cali11989 on Mon Aug 08, 2011 4:14 am

I have just installed linux mint....and it all worked out...it works perfectly :D
Cali11989
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 08, 2011 3:31 am

Re: [Resolved] Mint XFCE LMDE No sound

Postby pmstarr on Fri Nov 25, 2011 8:08 pm

want was the fix for no sound
pmstarr
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 25, 2011 11:19 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Sound, Multimedia & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest