Sound

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read this

Sound

Postby ChromeMukuro on Mon Aug 22, 2011 12:42 am

Sound is only playing through my USB headset. I do not know what caused this change, as before using the headset I had no audio issues. I have messed with audio settings and cannot get audio back. Anyone have this issue or know how to restore it?

Sent from my ADR6300 using Tapatalk
avatar by aramynthya

...don’t mourn your luck that’s failing now...
~The God Abandons Anthony
User avatar
ChromeMukuro
Level 2
Level 2
 
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2010 6:17 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Sound

Postby mads on Mon Aug 22, 2011 11:56 am

Hi! Delete configuration files (they will be created again) and reinstall PulseAudio:

Code: Select all
killall pulseaudio
sudo killall pulseaudio
rm ~/.pulse-cookie
rm -r ~/.pulse
sudo apt-get install --reinstall pulseaudio pulseaudio-utils gstreamer0.10-pulseaudio libpulse-browse0 paman pavumeter pavucontrol

Now, reboot.
User avatar
mads
Level 6
Level 6
 
Posts: 1309
Joined: Wed Nov 03, 2010 3:44 pm

Re: Sound

Postby ChromeMukuro on Tue Aug 23, 2011 12:02 am

I followed your directions to a t yet the problem was not resolved :(

Sent from my ADR6300 using Tapatalk
avatar by aramynthya

...don’t mourn your luck that’s failing now...
~The God Abandons Anthony
User avatar
ChromeMukuro
Level 2
Level 2
 
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2010 6:17 pm


Return to Sound, Multimedia & Codecs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest