After upgrading Pack 1.06 system hangs

Post your update and upgrade related errors here
Forum rules
Before you post please read this

After upgrading Pack 1.06 system hangs

Postby lospala on Tue Sep 18, 2012 5:46 pm

I have upgraded from pack 1.05 to 1.06 in two different computers. Both of them with a ATI HD-5450 graphic card.
After initial boot the graphic environment could not load, so I did "sudo aticonfig --initial" and I restored gui.
Nevertheless I see the mouse moving all over the screen but it takes no action when I click over an item. The only thing that responds and very slowly is the combination of CTRL+ALT+RIGHT OR LEFT CURSOR To move compiz cube. The rest remains frozen

Has anyone had this experience?

Any ideas?

Thanks a lot
lospala
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 10, 2012 5:15 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: After upgrading Pack 1.06 system hangs

Postby lospala on Thu Sep 20, 2012 8:04 pm

I was suscribed to Spanish linux mint forum for a few months. Most of the topics initiated were hardly answered. Most of the help came from googling in debian forums.
As far as I can see there is a problem with update 1.06 but I feel that in Linux Mint forum nobody cares. How is it possible that a distribution that is one of the most used has no answers in most of the cases. In many other situations I directly wrote to the moderators of the Mint team. I've never received an answer so far.
Sorry to tell this, but I feel overwhelmed
lospala
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 10, 2012 5:15 pm


Return to Update/Upgrade Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests