404 Not found - Missing repositories?

Post your update and upgrade related errors here
Forum rules
Before you post please read how to get help

404 Not found - Missing repositories?

Postby alakin on Sat Jan 07, 2012 6:29 pm

I installed LMDE about 3 weeks ago. I received my first updates today but this error occured:
Code: Select all
W: Failed to fetch http://debian.linuxmint.com/latest/dists/security/testing/updates/binary-i386/Packages  404  Not Found

W: Failed to fetch http://debian.linuxmint.com/latest/dists/security/main/binary-i386/Packages  404  Not Found

W: Failed to fetch http://debian.linuxmint.com/latest/dists/security/contrib/binary-i386/Packages  404  Not Found

W: Failed to fetch http://debian.linuxmint.com/latest/dists/security/non-free/binary-i386/Packages  404  Not Found

E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
I get the same error if I run
Code: Select all
apt-get update
Is there a server issue or do I need to change something?

Alan
Alan
LMDE
alakin
Level 1
Level 1
 
Posts: 33
Joined: Sun Nov 22, 2009 5:35 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: 404 Not found - Missing repositories?

Postby xenopeek on Sat Jan 07, 2012 6:52 pm

Moved here by moderator
User avatar
xenopeek
Level 21
Level 21
 
Posts: 15479
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: 404 Not found - Missing repositories?

Postby Gerd50 on Sat Jan 07, 2012 7:20 pm

Code: Select all
http://debian.linuxmint.com/latest/dists/security/testing/updates/


Seems like your sources.list is corrupt. It should look like this:

Code: Select all
deb http://packages.linuxmint.com/ debian main upstream import

deb http://debian.linuxmint.com/latest testing main contrib non-free
deb http://debian.linuxmint.com/latest/security testing/updates main contrib non-free
deb http://debian.linuxmint.com/latest/multimedia testing main non-free
I believe in everything, except humans.

LM9, Debian Testing Xfce, Debian Sid Xfce - CPU/Amd64 2,6Ghz, Graphics/Nvidia 9600 GT, Sound/SB Audigy4 emu10K1
User avatar
Gerd50
Level 5
Level 5
 
Posts: 738
Joined: Wed Jul 22, 2009 3:42 pm
Location: Fishtown, Germany

Re: 404 Not found - Missing repositories?

Postby alakin on Sun Jan 08, 2012 7:23 am

Thanks Gerd50.

I had made a typo when editing my sources list after installation. I have now changed the corrupt line to:
Code: Select all
deb http://debian.linuxmint.com/latest/security testing/updates main contrib non-free
and it now works fine.

Alan
Alan
LMDE
alakin
Level 1
Level 1
 
Posts: 33
Joined: Sun Nov 22, 2009 5:35 pm


Return to Update/Upgrade Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests