Deleted default menu from applications menu

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

Deleted default menu from applications menu

Postby mcg00sh on Thu Aug 30, 2012 8:21 am

I inadvertently deleted the multimedia sound menu from the applications menu. Is there a config file where I can see what all the default menus are or how would I go about restoring that menu to applications list?
mcg00sh
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 31, 2012 4:05 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Deleted default menu from applications menu

Postby stratus_ss on Thu Aug 30, 2012 10:11 am

Which Desktop Environment are you running? XFCE, gnome, LXDE, KDE?
stratus_ss
Level 4
Level 4
 
Posts: 270
Joined: Fri May 25, 2012 5:22 pm

Re: Deleted default menu from applications menu

Postby mcg00sh on Thu Aug 30, 2012 10:15 am

gnome
mcg00sh
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 31, 2012 4:05 pm

Re: Deleted default menu from applications menu

Postby stratus_ss on Thu Aug 30, 2012 10:50 am

if you are using Mint 11 or below that would be gnome2.x

Thats fairly easy. Right click on applications, then click edit menu. Is this where you deleted it from or did you just disable it?

If it shows up in the Menu dialogue, just put a check mark beside it to re-enable it
stratus_ss
Level 4
Level 4
 
Posts: 270
Joined: Fri May 25, 2012 5:22 pm

Re: Deleted default menu from applications menu

Postby mcg00sh on Thu Aug 30, 2012 11:02 am

No it was removed from the Items: menu under main menu. Not just disabled.
Attachments
menu.png
menu.png (34.94 KiB) Viewed 489 times
mcg00sh
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 31, 2012 4:05 pm

Re: Deleted default menu from applications menu

Postby mcg00sh on Thu Aug 30, 2012 3:27 pm

Weird well I rebuilt the menu but now have duplicates one pointing to alacarte and the other pointing to mozo. Not sure what to make of that but the sound & video menu is now restored.
mcg00sh
Level 1
Level 1
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 31, 2012 4:05 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests