Chroot environment

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

Chroot environment

Postby yonie on Sun Jun 08, 2014 10:18 pm

I want to know how to setup a chroot environment to run 32-bit software ?
User avatar
yonie
Level 1
Level 1
 
Posts: 5
Joined: Wed Mar 05, 2014 8:19 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Chroot environment

Postby jesica on Mon Jun 09, 2014 8:48 am

Image

My Linux Counter number # 566377
Mate
IT Ninja
Happy apt-get-ing!
Linux Mint Donar # 2159


Security is the separation of an asset from a threat.
User avatar
jesica
Level 9
Level 9
 
Posts: 2503
Joined: Sat Jul 18, 2009 3:54 am
Location: South Africa

Re: Chroot environment

Postby Previous1 on Mon Jun 09, 2014 9:11 am

That's like cracking a nut with a sledgehammer.

Code: Select all
sudo dpkg --add-architecture i386

https://wiki.debian.org/Multiarch/HOWTO

or
Code: Select all
sudo apt install ia32-libs
Image
Tutorials | cynicaltux
Arch Linux i3wm, 64bit
User avatar
Previous1
Level 4
Level 4
 
Posts: 366
Joined: Sun Dec 01, 2013 11:48 am


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests