(Solved)Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

(Solved)Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby Dave68 on Fri Jan 07, 2011 1:45 pm

Well, I downloaded the LMDE ISO and verified the MD5Sums, but when I went to use the Startup USB Creator included in Julia, it wouldn't pick up the LMDE ISO.

I'm not exactly sure what's going on here, as this has never been an issue in the past. I don't have a DVD Burner, but my System will boot from USB, hence trying to create the LiveUSB.

Any Thought's
Dave
Last edited by Dave68 on Mon Jan 10, 2011 6:03 pm, edited 1 time in total.
Linux User: 528038
Primary PC: Version: LMDE (201101), 32 Bit.
Alternate 1: Version: Peppermint One OS, 32 Bit.
Laptop: Version: Julia Main (10), AMD 64
Image
User avatar
Dave68
Level 4
Level 4
 
Posts: 298
Joined: Wed Jun 16, 2010 1:15 pm
Location: Bolivar, Missouri

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby axxer on Fri Jan 07, 2011 2:25 pm

axxer
Level 1
Level 1
 
Posts: 25
Joined: Sat Sep 18, 2010 4:12 am

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby Dave68 on Fri Jan 07, 2011 4:03 pm

I tried UnetBootin as well.

As I proceeded through the steps, it wanted a Kernal Image as well.

I'll try UnetBootin again. It is in the Mint Repos by the way.

Thanks For The Response,
Dave
Linux User: 528038
Primary PC: Version: LMDE (201101), 32 Bit.
Alternate 1: Version: Peppermint One OS, 32 Bit.
Laptop: Version: Julia Main (10), AMD 64
Image
User avatar
Dave68
Level 4
Level 4
 
Posts: 298
Joined: Wed Jun 16, 2010 1:15 pm
Location: Bolivar, Missouri

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby willie42 on Fri Jan 07, 2011 5:56 pm

Dave, I had a problem with it in Julia also. Aging Technogeek found this way also.....be worth checking out

viewtopic.php?f=61&t=61390
Comptia A+ Certified Technician
Comptia Network + Certified Technician
You can not have Success without Failures.
User avatar
willie42
Level 7
Level 7
 
Posts: 1977
Joined: Tue Jun 22, 2010 7:52 pm
Location: Oak Ridge, TN USA

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby Dave68 on Mon Jan 10, 2011 6:03 pm

SWEET!!

I'll mark this one as Solved also.

Thanks Willie42,
Dave
Linux User: 528038
Primary PC: Version: LMDE (201101), 32 Bit.
Alternate 1: Version: Peppermint One OS, 32 Bit.
Laptop: Version: Julia Main (10), AMD 64
Image
User avatar
Dave68
Level 4
Level 4
 
Posts: 298
Joined: Wed Jun 16, 2010 1:15 pm
Location: Bolivar, Missouri


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests