LXDE on LMDE?

Discuss non-support related topics related to LMDE.
Forum rules
Before you post please read this

LXDE on LMDE?

Postby Kelley_Green on Fri Jan 21, 2011 6:14 pm

I was wondering if anyone has tried putting LXDE on top of LMDE?
I got the idea after reading this blog post. (under conclusion)
http://www.thefridayblog.com/linux/the- ... Conclusion

Kelley
Running Linux Mint on two Netbooks, one Dell laptop and one Quad-core Desktop.
Kelley_Green
Level 1
Level 1
 
Posts: 49
Joined: Fri Jul 02, 2010 8:41 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: LXDE on LMDE?

Postby Aging Technogeek on Fri Jan 21, 2011 6:48 pm

I tried it when LMDE first came out. It worked fairly well but some of the Gnome desktop functions and controls bled through. When I tried to get rid of Gnome, I went too far and borked the entire install.

You can try it if you want, just be aware that what you will get is not pure LXDE, but an LXDE-Gnome hybrid.
Image

Registered Linux User 483387
User avatar
Aging Technogeek
Level 13
Level 13
 
Posts: 4605
Joined: Sun Jan 11, 2009 9:54 am
Location: Right about here

Re: LXDE on LMDE?

Postby randomizer on Fri Jan 21, 2011 8:32 pm

Heck I had Windows bleeding through when I installed KDE on LMDE. I'm sure I'd prefer to deal with GNOME :lol: There's nothing stopping you from installing every DE available, you just may need to jump through some hoops.
User avatar
randomizer
Level 5
Level 5
 
Posts: 871
Joined: Mon May 03, 2010 7:15 am

Re: LXDE on LMDE?

Postby joutlan on Sat Jan 22, 2011 1:57 am

randomizer wrote:Heck I had Windows bleeding through when I installed KDE on LMDE. I'm sure I'd prefer to deal with GNOME :lol: There's nothing stopping you from installing every DE available, you just may need to jump through some hoops.


If you don't deal with gnome, the OS will try to uninstall it's whole self....lol. But, I'll find a way to get back to a decent KDE....(in LMDE) :lol:
DΞLL Precision M6600: "Big Dog" i7-820QM, 8.0GB DDR3-1333, RGBLED, nVidia Quadro 4000M 2.0GB DDR3, Intel 6250//ScientificLinux x64/Win7Pro x64
DΞLL Vostro 3350 "Nirvana" Linux Mint 13 MATE//Win764Pro
User avatar
joutlan
Level 3
Level 3
 
Posts: 168
Joined: Sat Dec 29, 2007 4:16 am
Location: Orlando, FL

Re: LXDE on LMDE?

Postby xircon on Sat Jan 22, 2011 4:14 am

I have LXDE installed, works fine, I set up another user because as one of the previous posters stated all my Gnome settings interfered and bled through. The only problem I have is tap to click doesn't work, but I haven't investigated.
Dell Inspiron N5010 / Core I5 / ATI Mobility Radeon HD5400, LMDE Tracking Sid & Cinnamon Desktop
"Ubuntu is an African word meaning 'I can't configure Debian'"
User avatar
xircon
Level 5
Level 5
 
Posts: 775
Joined: Sun Aug 01, 2010 7:59 am
Location: Sheffield, UK


Return to Open Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests