Unetbootin liveusb LMDE wont start X

Old threads created long before the LMDE forum restructuring

Unetbootin liveusb LMDE wont start X

Postby confused.brit on Sun Sep 26, 2010 11:25 am

I wonder if anyone can help me here:

I have a pendrive with LMDE liveusb made using Unetbootin. It boots up but it will not boot into X, i just get a black screen.

When i switch to a terminal with Alt-F1, and Startx i get a complaint it cant find any screens

The GPU is the dreaded Intel 915GM (yes this is a laptop)

Any tips on getting it working?
User avatar
confused.brit
Level 1
Level 1
 
Posts: 37
Joined: Thu Jan 01, 2009 12:33 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Unetbootin liveusb LMDE wont start X

Postby confused.brit on Sun Sep 26, 2010 12:20 pm

More info: There is no X as described above in compatibility mode.

If I use normal mode, I get a desktop for a brief interval then it freezes and will not respond until I power off. Not even to Magic Sysreq keys
User avatar
confused.brit
Level 1
Level 1
 
Posts: 37
Joined: Thu Jan 01, 2009 12:33 pm

Re: Unetbootin liveusb LMDE wont start X

Postby hamamelis on Thu Dec 09, 2010 1:11 pm

I had a similar problem with LMDE using UNetbootin.
I found that MultiBoot worked: http://liveusb.info/dotclear/

For more details see: viewtopic.php?f=141&t=61388&p=352672#p352672
hamamelis
Level 1
Level 1
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 19, 2010 9:16 am


Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests