Background sound in Open Office Impress (pps)

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help

Background sound in Open Office Impress (pps)

Postby twa on Tue Nov 23, 2010 5:19 pm

Hi to everyone,
am using LMDE since September and I'm very satisfied..only issue (for me) is with background sound in Open Office impress (pps presentations). I receive
via email many pps presentations having sound in background, but with LMDE
sound is not reproduced. with MINT 7-8 or 9 did not have this problem.
How can I solve it ???
CD-DVD r reproduced normally.
Your help will be very much appreciated.
:roll:
When an issue has been resolved for you, please edit the original post to include <SOLVED> in the title. This provides a good indicator for users with a similar problem to check out the thread.
User avatar
twa
Level 4
Level 4
 
Posts: 231
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:11 am
Location: Somewhere in the sky

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Background sound in Open Office Impress (pps)

Postby Elisa on Tue Nov 23, 2010 5:21 pm

Linux/Unix is about freedom, Windows about slavery.

md5 / sha1 check [how-to for NEWBIES] :idea:

Image
Score: 43 I have some hippie in me. Cool, man 8)
Take the elitemrp.net "Are you a Hippie?" Test
User avatar
Elisa
Level 6
Level 6
 
Posts: 1425
Joined: Wed Aug 18, 2010 6:46 am

Re: Background sound in Open Office Impress (pps)

Postby twa on Wed Nov 24, 2010 3:36 am

Elisa,
txs for quick reply..did not help,
hope this wl be fixed in the future.
apreciated
:cry:
When an issue has been resolved for you, please edit the original post to include <SOLVED> in the title. This provides a good indicator for users with a similar problem to check out the thread.
User avatar
twa
Level 4
Level 4
 
Posts: 231
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:11 am
Location: Somewhere in the sky

Re: Background sound in Open Office Impress (pps)

Postby twa on Mon Dec 13, 2010 12:45 pm

Hi,
just for info
for those of u having my same problem (still not solved using Open Office) I have
installed the LibreOffice suite RC1 from here: http://www.documentfoundation.org/download/
and set LMDE to use Libre Office Impress as default to open .pps
Now I got the background sound reproduced normally !
I'll keep Open Office installed for a while but since have not encountered any
kind of problem so far using Libre Office, I will disinstall Open Office very soon.
The Libre Office suite is complete like Open Office and from what I saw in the
web it will be the default Office suite in the next release of Ubuntu 11.04.
:D
When an issue has been resolved for you, please edit the original post to include <SOLVED> in the title. This provides a good indicator for users with a similar problem to check out the thread.
User avatar
twa
Level 4
Level 4
 
Posts: 231
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:11 am
Location: Somewhere in the sky


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests