mate-terminal

mate-terminal

Postby werkman2 on Wed Apr 03, 2013 1:19 pm

after upgrading to mate1.6 my terminal is not working, when i click on mate-terminal from menu, i only get a rotating cursor for a few seconds then nothing.
as a workaround i have installed xfce4 terminal
werkman2
Level 1
Level 1
 
Posts: 44
Joined: Sun May 01, 2011 10:57 am
Location: curacao

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: mate-terminal

Postby hendomen on Wed Apr 03, 2013 4:04 pm

Same problem here. Still working on it. Mate 1.6 seems to have jumbled almost everything around.
Having to refigure a lot of stuff.
hendomen
Level 1
Level 1
 
Posts: 4
Joined: Wed Nov 30, 2011 8:06 pm

Re: mate-terminal

Postby emegeve on Wed Apr 03, 2013 4:11 pm

It looks like a upstream bug. When you launch mate-terminal through xterm (or any other terminal emulator of your liking) it displays something like "floating point exception" (I'm using a Spanish environment, that's an approximate translation).

Update: here is the bug report: https://github.com/mate-desktop/mate-terminal/issues/18. How to resolve temporarily: https://github.com/mate-desktop/mate-te ... t-15849058
Last edited by emegeve on Wed Apr 03, 2013 4:23 pm, edited 1 time in total.
User avatar
emegeve
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 16, 2012 10:06 am
Location: Argentina

Re: mate-terminal

Postby hendomen on Wed Apr 03, 2013 4:19 pm

Thanks emegeve for your input. I has helped me a lot. Won't mess with it untill it gets fixed Using xface terminal for now.
hendomen
Level 1
Level 1
 
Posts: 4
Joined: Wed Nov 30, 2011 8:06 pm


Return to MATE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests