Device mount errors

Please post suggestions for improvement of Cinnamon here
https://github.com/linuxmint/Cinnamon

Device mount errors

Postby Orbmiser on Wed Jan 23, 2013 4:57 pm

Always been an issue for me since coming to mint. Doesn't seem to be an issue on other distro's I tried.
Half the time 50/50 from cold boot would get these errors on desktop.

Unable to Mount.png
Unable to Mount.png (89.06 KiB) Viewed 237 times


As Nemo showed them in device tree already.
Also half the time booting up Nemo wouldn't show these devices unless I rebooted or logged out and back in.

Screenshot With.png
Screenshot With.png (41.82 KiB) Viewed 237 times


And devices tree blank listing no ntfs drives and no usb externals 320gb & 697gb usb drives as they are seen here.
These devices are not a part of fstab and not listed there and wish not to list them there.
Just want them to be listed in Nemo. So when I click on them the get mounted for access.

If rebooted or log out and back in and they would magically appear in devices list.
Same for CD/DVD drive after mounting and ejecting 1st disc subsequent inserts gave me already mounted error dialog like above.

Being on Cinnamon nightlies last 30 days. Now getting more descriptive error message for usb drives.

screenshot-area.png
screenshot-area.png (145.05 KiB) Viewed 237 times


Any insights to clear this issue up? Or fixes. Or is it a bug I have to deal with until fixed? Or just my system specific issue?
Thanks.
.
User avatar
Orbmiser
Level 7
Level 7
 
Posts: 1514
Joined: Thu Oct 18, 2012 5:16 pm
Location: Portland,Oregon

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Device mount errors

Postby Orbmiser on Thu Jan 24, 2013 6:15 am

Hmmm no takers?
.
User avatar
Orbmiser
Level 7
Level 7
 
Posts: 1514
Joined: Thu Oct 18, 2012 5:16 pm
Location: Portland,Oregon


Return to Cinnamon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests