[Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering Mode

Questions about virtualization software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby abkumar on Sat Jul 26, 2014 12:13 am

All the download links above seem to be dead now, but this one seems to work:

http://download.virtualbox.org/virtualb ... 4.3.14.iso
abkumar
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 26, 2014 12:12 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby Rocologo on Tue Jul 29, 2014 10:56 am

VirtualBox v 4.3.14 did not work on may Laptop, the virtual machines could not start, not even totally new ones. So I had to uninstall 4.3.14, and install 4.3.12 and are running in Software Rendering Mode, until next version is released.
---------------------------------------------------------
Software & Hardware:
LM17 on a CompuLab Mintbox 2 .
LM17 on a Intel NUC PC.
LMDE and Win 8 on VirtualBox on the Intel NUC PC.
LM17 and LMDE on VirtualBox on a Laptop with Win7.
Rocologo
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 26, 2013 4:38 pm

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby gaetawoo on Tue Aug 12, 2014 8:36 pm

Rocologo wrote:VirtualBox v 4.3.14 did not work on may Laptop, the virtual machines could not start, not even totally new ones. So I had to uninstall 4.3.14, and install 4.3.12 and are running in Software Rendering Mode, until next version is released.


I think the point was to run Guest Additions 4.3.14 from within VirtualBox 4.3.12. That worked for me.
gaetawoo
Level 1
Level 1
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:29 pm

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby azcn2503 on Thu Jan 29, 2015 3:42 am

The 4.3.14 guest additions linked above sadly does not work with VirtualBox 4.3.20 (Windows host). Any suggestions or workarounds?
azcn2503
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 29, 2015 3:40 am

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby Cosmo. on Thu Jan 29, 2015 9:46 am

Your problem is, that you joined an old thread. As you said yourself, 4.3.20 is the current version, and with every version of VB you should use the correspondent guest additions. They are included in every version of VB, simply open in the VM the devices-menu and choose the last option there.
Cosmo.
Level 4
Level 4
 
Posts: 317
Joined: Sat Dec 06, 2014 7:34 am

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby augustynr on Wed Feb 11, 2015 10:58 pm

I have the same problem with 4.3.20 VB and additions ....
augustynr
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 20, 2014 11:39 am

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby inside83 on Thu Feb 12, 2015 5:16 am

augustynr wrote:I have the same problem with 4.3.20 VB and additions ....


Me too...VB 4.3.20, Mint 17.1
inside83
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 12, 2015 5:14 am

Re: [Solved]VirtualBox, LM17, Running in Software Rendering

Postby inside83 on Thu Feb 12, 2015 5:39 am

GJ51 wrote:
EDIT: SUCCESS!!

Follow instructions posted here: http://www.tomshardware.com/faq/id-1957 ... -mint.html


But this did the trick :)
inside83
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 12, 2015 5:14 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 
Previous

Return to Virtualization

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests