How to setup comiz correctly ? mint 13 MATE

Forum rules
Before you post please read this

How to setup comiz correctly ? mint 13 MATE

Postby Dédale on Mon Jun 11, 2012 3:54 pm

Hello,

I googled mint 13 mate compiz but got nothing apart a painful unreadable youtube video. I installed compiz and compiz-icon but i did something wrong. I need to lauch the icon and the reload the windows manager to get my floating windows. Desktop cube doesn't work even if i have 4 desktops.

Thank you in advance.
Dédale
Level 1
Level 1
 
Posts: 30
Joined: Wed Feb 01, 2012 2:07 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: How to setup comiz correctly ? mint 13 MATE

Postby Goz on Mon Jun 11, 2012 5:11 pm

Did you install the extra plug in? You should have Compiz Config settings manager.
User avatar
Goz
Level 2
Level 2
 
Posts: 55
Joined: Wed Apr 25, 2012 11:48 am

Re: How to setup comiz correctly ? mint 13 MATE

Postby Dédale on Mon Jun 11, 2012 5:14 pm

Yes, i have compiz settings manager too.
Dédale
Level 1
Level 1
 
Posts: 30
Joined: Wed Feb 01, 2012 2:07 pm

Re: How to setup comiz correctly ? mint 13 MATE

Postby Oscar799 on Tue Jun 12, 2012 6:27 am

Moved here by moderator
Image
"Don't fix it if it ain't broken,don't break it if you can't fix it" Husse
Registered Linux User #511789
User avatar
Oscar799
Level 18
Level 18
 
Posts: 8809
Joined: Tue Aug 11, 2009 9:21 am
Location: United Kingdom


Return to Compiz, Conky, Docks, & Widgets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests