Only 1 workspace in Compiz cube?

Forum rules
Before you post please read this

Only 1 workspace in Compiz cube?

Postby Anubisone on Fri Sep 20, 2013 1:02 pm

I installed LM12 LXDE. In cairo dock switcher I see 4 workspaces, after I launch Compiz, I se in the switcher 16 workspaces, but when I use "Ctrl+Alt+LeftMouseButton" combination I see only one desktop, there is cube, but consisting only from one desktop, the others aren't visible at all.

Ps. I set in all places I could workspaces to 4.

Can someone help me please?
User avatar
Anubisone
Level 2
Level 2
 
Posts: 50
Joined: Thu Jan 31, 2013 9:06 am
Location: Paris

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Only 1 workspace in Compiz cube?

Postby meztek on Thu Nov 21, 2013 9:39 pm

Compiz does not call the faces of the cube workspaces, and it overrides your display manager's workspaces. Instead it refers to them as desktops. In Compiz settings (If you have fusion-icon in your dock, right click and select settings), look under the General section at "General Options". In the last tab you most likely have "Horizontal Virtual Size" set to one. That is the number of desktops, or faces of the cube, Compiz will draw. Set that to four to get a desktop cube.
At least, I *think* I know what I am doing.
meztek
Level 1
Level 1
 
Posts: 13
Joined: Tue Nov 19, 2013 1:52 pm


Return to Compiz, Conky, Docks, & Widgets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests