Strange behavior in expo mode

Strange behavior in expo mode

Postby ergosys on Wed May 23, 2012 12:16 am

"Expo" mode (ctrl-alt-uparrow) doesn't seem to be working right. It shows my two workspaces as expected, but when I move my mouse over any window they run away. That is, they slide over to one side, leaving just one small bit that can be grabbed, sometimes I can't actually grab the window I want because it's hidden by others bunched up on the side. When I do manage to drag a window, the window doesn't seem to go where I put it, but it's very confusing to describe. I have two monitors, using nvidia twin-view, primary on the right, if it matters. Is this a known bug? I'm using cinnamon 1.4, LMDE.
ergosys
Level 1
Level 1
 
Posts: 11
Joined: Mon Apr 30, 2012 4:42 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Strange behavior in expo mode

Postby Oscar799 on Wed May 23, 2012 1:06 pm

Moved here by moderator
Image
"Don't fix it if it ain't broken,don't break it if you can't fix it" Husse
Registered Linux User #511789
User avatar
Oscar799
Level 18
Level 18
 
Posts: 8895
Joined: Tue Aug 11, 2009 9:21 am
Location: United Kingdom

Re: Strange behavior in expo mode

Postby ergosys on Sat Jun 02, 2012 4:01 pm

Making the left-most monitor primary is a workaround for this problem. This also fixes a few other issues I was having:

* tooltips showing up in the wrong place
* notifications showing up in the wrong place
* inability to select "traditional" desktop layout (although flipped still crashes).

Although this is satisfactory for me, I hope this problem gets some attention in the near future.
ergosys
Level 1
Level 1
 
Posts: 11
Joined: Mon Apr 30, 2012 4:42 pm

Re: Strange behavior in expo mode

Postby Delfairen on Wed Jun 27, 2012 4:15 pm

ergosys wrote:Making the left-most monitor primary is a workaround for this problem. This also fixes a few other issues I was having:

* tooltips showing up in the wrong place
* notifications showing up in the wrong place

Although this is satisfactory for me, I hope this problem gets some attention in the near future.



I have this issue but unfortunately I can not switch around the monitors as only has hdmi and the other dvi. Is there anyway around this?
Delfairen
Level 1
Level 1
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 30, 2011 4:01 pm

Re: Strange behavior in expo mode

Postby ergosys on Thu Aug 09, 2012 8:29 pm

You can change the primary monitor in nvidia-settings (select X Server Display Configuration), just make it the left one for everything to work right.
ergosys
Level 1
Level 1
 
Posts: 11
Joined: Mon Apr 30, 2012 4:42 pm


Return to Cinnamon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron