Usplash aspect ratio isn't correct...

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read this

Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Carl on Tue Apr 21, 2009 2:56 pm

I've been trying to change the Usplash aspect ratio which has been mildly successful as now when I shutdown it displays correctly but when starting up it appears with the black borders again :roll:

change via - "gksu gedit /etc/usplash.conf" and then "sudo update-initramfs -u"
User avatar
Carl
Level 5
Level 5
 
Posts: 667
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Husse on Wed Apr 22, 2009 11:54 am

Should have worked - perhaps you did not change enough
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19703
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Carl on Wed Apr 22, 2009 2:13 pm

that's what I thought but then why does the shutdown usplash aspect ratio work? everytime I shutdown it's perfect...
[AMD Sempron 145 2.8GHz + Unlocked 2nd Core|ATI Radeon™ HD3000 Graphics|4GB DDR3|Biostar A780L3L]
Image
User avatar
Carl
Level 5
Level 5
 
Posts: 667
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK

Re: Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Carl on Thu Apr 23, 2009 3:23 am

put the ratio down again to 800X600 and all is well 0_o
[AMD Sempron 145 2.8GHz + Unlocked 2nd Core|ATI Radeon™ HD3000 Graphics|4GB DDR3|Biostar A780L3L]
Image
User avatar
Carl
Level 5
Level 5
 
Posts: 667
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK


Return to Installation & Boot

Who is online

Users browsing this forum: gbvoris, juancarlos68 and 21 guests