upgrade to 4.0 crash

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read this

upgrade to 4.0 crash

Postby sliver on Tue Nov 20, 2007 10:06 am

I now, I now. Clem warned that it was better to do a complete new install. but I sooo hate to loose everything I have set up.

Anyway so I did the upgrade to 4.0 from Celena. Everything went as well as could be expected. Except that I began to have some difficult problems. The first was that no amount of changeing the xorg.conf would help my screens. I did get that fixed thou. When you log in, you can't login to previous system. You need to log in to gnome. As long as I logged into previous system xorg was never consulted by Linux. I don't know why.

But my problem is with Compiz. figures, right.
It worked great in Celena. But after install I can't get it to start in 4.0 When I start it in terminal it says there is a syntax error. It also tells me that glx isn't running. I'm not sure all the changes from 3.1 to 4.0 so I didn't want to mess things up more than they are.

I have a nvidia 6200 card with 256mb. I'm running a AMD 64x2 co-processor.
with proprietary drivers installed by envy.
In the nvidia settings it says that glx is running.

I tried to uninstall all things compiz.
And reinstall but that didn't change anything.
I read in the Ubuntu forum of someone else having problems with compiz with the latest upgrade. I don't know if that is my problem or not?

Anyone that can shed some light on mt problem, I would be eternally great full.

Thanks
Ronnie
sliver
 

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: upgrade to 4.0 crash

Postby BakUp on Tue Nov 20, 2007 12:19 pm

If it was me, I would have a moderator move this or start a new thread with Compiz in the subject title in a different category. I am sure you will get more attention that way.

Welcome to the forums Ronnie (just in case you are new) can not tell in your profile.
User avatar
BakUp
Level 4
Level 4
 
Posts: 200
Joined: Sun Sep 23, 2007 9:20 am
Location: Minnesota USA


Return to Installation & Boot

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 13 guests