iPod & Amarok Setup Working But...

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

iPod & Amarok Setup Working But...

Postby plowran on Tue Apr 08, 2008 5:15 pm

Hi Everyone;
I have been a avid Linux user for some time and have chosen Mint as my new favorite now for almost a year.
I have my iPod working in Amarok but it has a few issues...first of it takes about 3 min to get it working with the iPod, Amarok turns grey and then finally starts working...
Oh well the main reason I write to you all is because I am having issues/I am dumb and cannot figure out how to get artwork on Amarok to show up.
I have a basic Linux Mint 4 KDE that has mostly been untouched, atleast for Amarok.
Can someone please help me get this going with the artwork? I havent been able to find a full answer, again I have a basic setup what all do I need to install via Konsole, I dont want to rely on iTunes whatsoever.
Thank Everyone
Philip
plowran
Level 2
Level 2
 
Posts: 93
Joined: Sun Aug 26, 2007 4:37 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: iPod & Amarok Setup Working But...

Postby Husse on Wed Apr 09, 2008 4:30 pm

Amarok has a forum with an artwork section
http://amarok.kde.org/forum/
I have no idea - sorry....
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests