Web Cam in Kopete??

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Web Cam in Kopete??

Postby jokersloose on Sun May 04, 2008 7:44 pm

Hey all,

OK so I installed Kopete and I use it for my Yahoo and MSN. Now I can use the web cam for my Yahoo list but not my MSN.

Any ideas?


Thanks,
James
User avatar
jokersloose
Level 4
Level 4
 
Posts: 295
Joined: Sun Mar 02, 2008 6:44 pm
Location: Laramie, WY

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Web Cam in Kopete??

Postby ed@Mint on Sun May 04, 2008 8:08 pm

After a quick research, this seems to be a port forwarding problem on your router (you do have one, right ?)
There should be some place in kopete's menus where you can see which port it uses for webcam with msn, then check your router config.
Anyway, search "kopete msn webcam" in google and you'll find plenty of pointers.
In libro veritas

Now switched to : ArchLinux

New users, read the Linux Mint User Guide | Problem ? See the Wiki first | Check out the Software Portal | Join the IRC channel : #linuxmint @ irc.spotchat.org
User avatar
ed@Mint
Level 5
Level 5
 
Posts: 565
Joined: Sun Mar 09, 2008 6:03 pm
Location: Liege, Belgium


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: King Mob and 24 guests