Problem installing Automatix

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Problem installing Automatix

Postby GoldNugget on Sat Feb 24, 2007 4:29 pm

I upgraded to Bianca this morning. Everything works perfectly. However I am having trouble installing Automatix. I am getting this error when running apt-get update:
Failed to fetch http://www.getautomatix.com/apt/dists/e ... -en_US.bz2 Could not connect to http://www.getautomatix.com:80 (82.165.193.29). - connect (111 Connection refused)

Am I using the wrong repository or could the server be down?

Thanks!
GoldNugget
Level 1
Level 1
 
Posts: 14
Joined: Mon Jan 01, 2007 6:51 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Postby veloct on Sat Feb 24, 2007 5:12 pm

I just tried to go to their website and it seems to be down right now. Probably why you couldn't install it.
User avatar
veloct
Level 2
Level 2
 
Posts: 57
Joined: Thu Feb 01, 2007 8:39 am
Location: CT, USA

Postby mumbo719 on Sun Feb 25, 2007 2:18 pm

Automatix has been down since Friday.

If you really need a codec or something from Automatix try Easy Ubuntu. Same concept and some like it better.

http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_Edgy#How_to_install_EasyUbuntu
User avatar
mumbo719
Level 3
Level 3
 
Posts: 144
Joined: Sun Jan 21, 2007 12:07 pm
Location: Tampa Bay, Florida

Postby Uncle Bob on Sun Feb 25, 2007 6:30 pm

I have installed Easyubuntu but it does not seem to be working.

I have followed the install instructions and see that it is listed under System Tools however, when I try to launch it, nothing happens.

Any advice, or, does Easyubuntu not work with Mint? :cry:
Cogito sumere potum alterum.

Image
User avatar
Uncle Bob
Level 3
Level 3
 
Posts: 107
Joined: Sun Jan 28, 2007 9:43 am
Location: Just another Shire in the United Kingdom

Postby mumbo719 on Sun Feb 25, 2007 6:33 pm

Easy Ubuntu works in Mint, I used it this weekend :D

I used it from the command line in terminal and uninstalled it. I like Automatix better, but was in a pinch.
User avatar
mumbo719
Level 3
Level 3
 
Posts: 144
Joined: Sun Jan 21, 2007 12:07 pm
Location: Tampa Bay, Florida

Postby Uncle Bob on Sun Feb 25, 2007 7:15 pm

I have rebuild my laptop cause I screwed it up (I "upgraded" to FeistyFawn) as a lot of stuff does not work with FeistyFawn. Currently Automatix is down until who knows.

When I try to launch EasyUbuntu, I only get my password prompt and then nothing.

I'll wait until Automatix gets back on track, but it annoys me when something does not do as it says on the tin. I followed the instructions to the letter and it is "supposed" to work. During the install I got no error messages so all allegedly went smoothly.
Cogito sumere potum alterum.

Image
User avatar
Uncle Bob
Level 3
Level 3
 
Posts: 107
Joined: Sun Jan 28, 2007 9:43 am
Location: Just another Shire in the United Kingdom

Postby mumbo719 on Mon Feb 26, 2007 11:04 am

Automatix is up and running again.

Try this easy how to, to get and install it. No command line needed :D

http://www.linuxmint.com/forum/viewtopic.php?t=1317
User avatar
mumbo719
Level 3
Level 3
 
Posts: 144
Joined: Sun Jan 21, 2007 12:07 pm
Location: Tampa Bay, Florida

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: karlchen and 14 guests