Plugins for FF3

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Plugins for FF3

Postby lanrun on Mon Jul 14, 2008 6:02 pm

I believe FF3 expect to find plugins in the folder /usr/lib/firefox-addons/plugins, but what about the mozilla plugins I have installed before upgrading to FF3? How can FF3 get use of them?

Regards
Rune
lanrun
Level 3
Level 3
 
Posts: 158
Joined: Tue Oct 23, 2007 7:31 am
Location: Lillehammer - Norway

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Plugins for FF3

Postby 67GTA on Mon Jul 14, 2008 7:33 pm

Are you talking about using FF 2 plugins in FF 3? I was just assuming that since you said "upgraded". You need to re-add any plugins you had using the FF 3 plugin manager tom avoid any problems.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
User avatar
67GTA
Level 6
Level 6
 
Posts: 1301
Joined: Wed Jun 06, 2007 9:49 pm
Location: Kentucky, USA

Re: Plugins for FF3

Postby lanrun on Tue Jul 15, 2008 5:04 am

I installed some plugins from synaptic package manager when using FF 2.
I think I can find them in /usr/lib/firefox/plugins.

Where do I find FF 3 plugin manager?
lanrun
Level 3
Level 3
 
Posts: 158
Joined: Tue Oct 23, 2007 7:31 am
Location: Lillehammer - Norway

Re: Plugins for FF3

Postby 67GTA on Tue Jul 15, 2008 10:27 am

Open Firefox, click on the tools section in the menu bar, and then add-ons. It is all in one place now. If the addons were installed with synaptic, I would think they would be upgraded with FF 3. I think the new location is /usr/lib/mozilla so both FF 2 & 3 can use the ones that are compatible.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
User avatar
67GTA
Level 6
Level 6
 
Posts: 1301
Joined: Wed Jun 06, 2007 9:49 pm
Location: Kentucky, USA

Re: Plugins for FF3

Postby lanrun on Tue Jul 15, 2008 10:55 am

Hi

When I open Firefox, click on the tools section in the menu bar, and then add-ons, I can have a look on what addons are installed. I can't install new ones. I thought you meant FF 3 plugin manager where I could find and install new plugins..

Regards
Rune
lanrun
Level 3
Level 3
 
Posts: 158
Joined: Tue Oct 23, 2007 7:31 am
Location: Lillehammer - Norway

Re: Plugins for FF3

Postby 67GTA on Tue Jul 15, 2008 1:34 pm

It is there. The first tab is "Get Addons". It has a search bar that you can use to search and install addons/plugins. It uses the same pages that FF 2 used: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
User avatar
67GTA
Level 6
Level 6
 
Posts: 1301
Joined: Wed Jun 06, 2007 9:49 pm
Location: Kentucky, USA

Re: Plugins for FF3

Postby Phosgene on Tue Jul 15, 2008 2:36 pm

Not sure exactly what you are asking of, but entering: about:plugins into the address bar will give you a list of plugins you have installed, plus a descripton and whether or not said plugins are enabled or not.
Image
Image
User avatar
Phosgene
Level 2
Level 2
 
Posts: 79
Joined: Thu Jul 03, 2008 6:59 pm
Location: Chernobyl

Re: Plugins for FF3

Postby lanrun on Tue Jul 15, 2008 3:01 pm

67GTA wrote:It is there. The first tab is "Get Addons". It has a search bar that you can use to search and install addons/plugins. It uses the same pages that FF 2 used: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/


Thank you 67GTA.
I found some addons, and plugins - but are the plugins here ready for Mint?

Take RealpPlayer - this is a BIN package..

OK if I want it, I can learn how to install BIN package.

Phosgene:
I was aware of the about:plugins. I was more after how to install new plugins.

Regards
Rune
lanrun
Level 3
Level 3
 
Posts: 158
Joined: Tue Oct 23, 2007 7:31 am
Location: Lillehammer - Norway

Re: Plugins for FF3

Postby 67GTA on Tue Jul 15, 2008 3:33 pm

You can install any of the missing multimedia plugins directly here: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
User avatar
67GTA
Level 6
Level 6
 
Posts: 1301
Joined: Wed Jun 06, 2007 9:49 pm
Location: Kentucky, USA

plug ins for FF2

Postby Ancient Brit on Thu Jul 17, 2008 4:07 am

Hi All,
Noobie question?
I am having problems with firefox extensions have tried FF3 no joy tried to use FF2 still no joy , it seems that Ubuntu reps are not compatible with FF2.
I have trawled various Forums to no avail, as I use Firefox and need my original FF2 extensions important ones like Tracker as I am trying to settle on a Distro which functions as a desktop "should "without having to use command line... Like for instance PClinuxOS
I like Mint very much but have spent too much time trying to sort out Firefox.
Any advice would be appreciated.
Regards Ancient Brit (very)
Ancient Brit
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 15, 2008 12:49 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: teilnehmer and 27 guests