Rythmbox looses sound

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Rythmbox looses sound

Postby tha_lode on Thu Jul 24, 2008 4:39 am

Some times when I play MP3 files in Rythmbox the sound will stop, wait like 10 seconds and then come back. There is no error message, Rythmbox will play the file like nothing has happened (ie 10 seconds later in the song as opposed to pausing) and everything seems well. The audio is on a WinXP sp3 server, wireless connected to a D-link 655, and the player is connected with ethernet to the router.

The dropout is so rare that it usually only happens once a day if it is playing continually. This makes it very hard to try to track down where the problem is. Does Rythmbox have something like a log that might shed some light into this? Or can it be that my problem arises between Rythmbox and the playback device. The preferences of the playback says Sis Sl7012 Alsa.

The server connection seems reliable. I use it to stream video to another computer and this works like a dream.
Asus EEEbox 202
w/ Mint 8
tha_lode
Level 1
Level 1
 
Posts: 27
Joined: Wed Jul 23, 2008 2:58 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Rythmbox looses sound

Postby Husse on Sat Jul 26, 2008 10:16 am

I would not worry - but that's me, look at my signature..
Haven't found any logs for Rhythmbox....
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19710
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], kost, Yahoo [Bot] and 21 guests