Firefox- Yahoo maps

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read this

Firefox- Yahoo maps

Postby osurshaney on Thu Nov 06, 2008 3:13 am

When I enter the two locations in yahoo maps and hit enter firefox closes out and I have to restart it. It keeps closing out no matter what I do. It doesn't do it in google maps or mapquest. Kinda wierd. Any ideas how to troubleshoot this?
osurshaney
Level 1
Level 1
 
Posts: 5
Joined: Sat Apr 19, 2008 2:27 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Firefox- Yahoo maps

Postby Husse on Fri Nov 07, 2008 12:50 pm

Does yahoo maps have some help?
I don't follow you....
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Husse
Level 21
Level 21
 
Posts: 19703
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Firefox- Yahoo maps

Postby celtic426 on Fri Nov 07, 2008 6:23 pm

Start the terminal and type "firefox". Go to yahoo maps and do the thing you said. Now if firefox closes read in the terminal if there are any errors.

It could be a flash error because many times firefox closes because of something with flash. You might wanna get Ad block plus add-on and use it on that yahoo site.
celtic426
Level 1
Level 1
 
Posts: 42
Joined: Sun Nov 02, 2008 10:03 pm


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: snapman and 17 guests